Pavel Liška si udělal legraci z české atletky: Mužatka Hejnová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Liška si udělal legraci z české atletky: Mužatka Hejnová?

Fanoušci Liška a Vetchý se snaží v upoutávce na ME namluvit trhači lístků, že jsou atleti Hejnová a Maslák.
Fanoušci Liška a Vetchý se snaží v upoutávce na ME namluvit trhači lístků, že jsou atleti Hejnová a Maslák. (Foto profimedia.cz, ara)

Ve tváři strniště, na prsou a břiše chlupy, špíčky deroucí se zpod dresu. Tak vypadá atletka Zuzana Hejnová (28) dva týdny před halovým ME v Praze. A prý se jí to hrozně líbí.

Žádné strachy! Jedna z hlavních českých hvězd šampionátu (6. – 8. března) nenabrala přes zimu vizáž nabobulované běžkyně z NDR. To se jen v upoutávce na ME snaží na její jméno dostat do haly herec Pavel Liška. „Hrozně se mi to líbí. Je to vtipný,“ hodnotí Hejnová spot.


Jak by podle atletky dopadl Liška, kdyby za ní opravdu musel zaskočit? „Myslím, že by všechny rozesmál a mělo by to dobrý ohlas,“ tipuje. S hercem se setkala při natáčení předchozí upoutávky a hodně ji překvapil. „Vždycky jsem si říkala, že hraje takové komické postavy. Ale on to nehraje, on takový je. Měl zvláštní dotazy a já jsem si myslela, že si dělá legraci. Ale nedělal,“ vypráví Zuzka. Co podivného na ní vyzvídal? „Jestli běhám jenom překážky, nebo dělám i chůzi. A myslel to úplně smrtelně vážně,“ vzpomíná.



Autor:  zal

Přečtěte si
fesak2
19. 2. 2015 • 20:12

Liška je borec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.