Poprask ve VIP zprávách: Přísný zákaz pro Ivanu Gottovou! To se jí líbit nebude... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poprask ve VIP zprávách: Přísný zákaz pro Ivanu Gottovou! To se jí líbit nebude...

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, FTV Prima )

Chtějí, aby vypadali dokonale, a tak na Primě přistoupili ke zvláštnímu kroku! Moderátorům Diváckých a VIP zpráv doporučili, aby před kamerou zatahovali břicha. A někteří to podle informací Aha! vzali hodně k srdci, jako např. manželka Karla Gotta (75) Ivana (39).

„Přišli s tím po novém roce! Že se mají před kamerou více hlídat, zatahovat břicho a stát rovněji,“ řekl nám zdroj z televize, který si nepřál být jmenován. „Podívejte se třeba na Ivanu Gottovou. Ta to dodržuje a jak zatahuje bříško, tak se jí vzdouvá dekolt. To samé Mirek Šimůnek! Tomu pak ze zatahování plandá košile,“ dodal informátor.

Televize ale tvrdí, že žádný pokyn nikomu nedávala! „Takový pokyn moderátoři určitě nedostali a není pravda, že by něco takového dělali. Pokud při mluvení zatáhnete břišní svaly, velmi si tím znesnadňujete dýchání, což může negativně ovlivnit mluvený projev. A navíc jsou všichni naši moderátoři ve výborné formě a takové věci nemají zapotřebí,“ řekla Aha! mluvčí FTV Prima Marie Fianová.

Moderátoři Diváckých a VIP zpráv nejsou zaměstnanci televize, ale pouze externisté. Nevztahuje se tedy na ně zákoník práce. Nicméně i tak musí dodržovat to, co po nich šéfové chtějí.

Odborník: Musí být dokonalí!

„Je to televize a ta potřebuje, aby lidé, kteří jdou takzvaně na obraz, byli dokonalí! Musí jim zasahovat do šatníku, účesů i do toho, jestli mají zatahovat břicho, nebo více zvedat ramena,“ míní mediální odborník Petr Burda.



Přečtěte si
miran71
25. 2. 2015 • 07:57

jo a ještě Saskii Burešovou jste zapoměli

bella.
21. 2. 2015 • 01:32

opr. Ivana ... vyprodukovala akorát tak mediální historky o svých starých dědcích v posteli a 2 dcery s jedním z nich

bella.
21. 2. 2015 • 01:28

Někdo tady řekl, že si Gotta váží. já si Gotta nevážím, není proč.Už dávno není proč. On se sám a lacině, myslím tím vkus ne prachy, lacině rozprodává.A to i protěžováním netalentu své Ivany. Zaznamenala jsem u Gotta toto: celý dlouhodobý mediální humbuk kolem něho, Ivany a jeho dcer a matek jeho dcer, řidiče , vystupování jeho dcer v divadle, vystupování Ivany v TV , jeho reklamy a nevím co ještě, to vše slušně odvádí pozornost od jeho múzy..A co si budeme povídat - Mistr už léta nevyprodukoval žádný hit a na koncertech mele furt to samý U jeho ženy Ivany jsem zaznamenala toto: navzdory tomu, že si říká produkční vyprodukovala akorát tak mediální historky u svých starých dědcích v posteli a 2 dcery s jedním z nich

cotonice
21. 2. 2015 • 01:15

Co kecá ten mediální odborník Burda? Kdyby byl odborník , tak Gottovou nikdy na obrazovku nepustí! Stále se hrbí , mluvit neumí, hlasově nepříjemná, neustále mává rukou, je to prostě bidlo ! Její blbost a sebevědomí z ní přímo kape.

mandat
21. 2. 2015 • 00:54

To jako ty vsechny plasticke operaci ji maji delat krasnou ?????????????? A kde je mila ??????????? Studena a nesymapticka osoba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.