Gondíci se společně vrací na obrazovku! Druhou šanci jim dala konkurence Novy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gondíci se společně vrací na obrazovku! Druhou šanci jim dala konkurence Novy!

Adéla a Dalibor Gondíkovi opět míří na televizní obrazovky.
Adéla a Dalibor Gondíkovi opět míří na televizní obrazovky. (Foto: FTV Prima)

Adéla a Dalibor Gondíkovi, které jsme byli léta zvyklí vídat v televizním pořadu Rady ptáka Loskutáka, našli nový domov na TV Prima!

Televize Prima uvede v sobotu 7. března nový pořad s Adélou a Daliborem Gondíkovými, který bude zaměřen na bydlení, zahradu, design, zdraví, inspiraci, styl i zábavu. Tedy podobně jako Pták Loskuták, jehož konkurencí se stane a se kterým se bude přetahovat o diváky.

Sourozenci zde budou vystupovat jako zástupci rodinné firmy Gondíci s.r.o., která divákovi nabídne inspiraci a rady z různých oborů. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni. Magazín se bude na obrazovce objevovat každou sobotu v 16.25.

Pořad je postaven na 7 až 9 reportážích, které se z poloviny odehrávají na různých stanovištích po celé České republice. Jejich druhá polovina se odehrává v pronajaté moderní vile, kde se v průběhu roku budou dodělávat interiéry.

„Naše témata vždy reflektují roční období. Velmi se těšíme na natáčení speciálů, kterými bychom chtěli náš nový pořad zpestřit. Na jaře se například budeme věnovat Velikonocům, v létě rybám a lodím, na podzim nás čekají zase sklípky a vinobraní. A možná i vycestujeme za hranice,“ uvádí Dalibor Gondík. „Nejvíc se těším na nápady od různých designérů a tipy na úpravy a renovaci bytů, zajímají mě i novinky na trhu. Těším se taky na inspiraci pro práci rukama, různé kreativní výtvarné činnosti, které pak můžu vyzkoušet doma s dcerkou. Na podobné věci mám docela trpělivost a baví mě,“ dodává Adéla Gondíková

Mimo sourozenců Gondíkových se budeme v pořadu setkávat i s Monikou Valentovou a Michalem Jagelkou, kteří budou za reportážemi cestovat.



Přečtěte si
ararat
19. 2. 2015 • 13:28

no jo ale to by beladona božena musela umět NEMÁ NA TO

ararat
19. 2. 2015 • 13:27

už jsem ti jednou psala,že tajtrlíky nemusím a biji je po hrbě

hufnagll
19. 2. 2015 • 05:54

Koukám Kundík má nějak velkou makovici,čím to,čím to?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.