Partnerka Soukupa Šoralová po druhém dítěti: Hroucení a diskomfort! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Partnerka Soukupa Šoralová po druhém dítěti: Hroucení a diskomfort!

Lucia Šoralová má dětí plnou hlavu....
Lucia Šoralová má dětí plnou hlavu.... (Foto Aha! - Herminapress.cz, Ivo Kiapeš )

Lucia Šoralová (38) porodila nedávno druhého potomka a první dceři Rebece přibyl nedávno i syn Ondřej. Jak zvládá skloubit děti a práci? Jak sama přiznává, po druhém dítěti to lehčí vůbec není.

Zpěvačka Šoralová se stala podruhé maminkou a společně s partnerem Ondřejem Soukupem vychovává dvě děti. „Doufám, že nejsem sama, kdo se hroutí a cokoli nestíhá. Mně to ale vlastně vůbec nevadí, protože mám dva krásné poklady, které nadevše miluji. Když mám chuť něco dělat, počkám si, až usnou a kolem druhé ráno můžu hezky tvořit,“ říká šansoniérka v rozhovoru pro iDnes.cz.

S druhým dítětem to není o moc jednodušší. Kdo by si myslel, že si Šoralová všechno natrénovala na prvorozené dcerce, je na omylu. „Naopak nastal určitý dosti výrazný diskomfort. Je ale pravda, že mnoho věcí opravdu neřeším,“ dodává zpěvačka, která se mateřské povinnosti snaží skloubit s koncertováním. Nápomocná je jí chůva a rodina.



Přečtěte si
eisenbieger
23. 2. 2015 • 17:14

vzdyt ten pan nema zadny prijem , ta pani s detma maji hlad ...nekde jsem videl jak odevzdava letadlo a ukazuje hloubku kapes ...delate z pitometschka umelce a kazdy vi jak je to brak...na hloupy pipine si dla ego a ceka aby mu placali lidi na rameno jakej je to mrrdak

prroud
22. 2. 2015 • 19:19

Kdyz uz neumis napsat Discomfort,ani nezijes v Usa nebo Anglii,nauc se to napsat CESKY!!!!!!!!!!!!

sugarbitter
22. 2. 2015 • 09:46

Pokud je to oproavdu umělkyně, tak má právo na chůvu. Horší je, když s eněkterá žena provdá za umělce, ač sama umělkyně není, ovšem chůvy má radějii hned dvě. Některý umělec si raději vezme neumělkyni, aby měl snad manželku, ale nemá, a dá se tak říci, že i mistr tesař se někdy utne.Netalentovaná dáma začne dělat "karieru" a jejich děti vychovávají cizí lidi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.