Herečka Tereza Pokorná: Kamarádce "zařídila" muže, jenže se z něj vyklubal gay! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herečka Tereza Pokorná: Kamarádce "zařídila" muže, jenže se z něj vyklubal gay!

Tereza Pokorná
Tereza Pokorná (Foto: Aha! - Petr Novotný, ara)

Tereza Pokorná (54), herečka a bývalá žena režiséra Juraje Herze, je sice drobná a křehká žena, hlavu má však plnou velkých myšlenek, které potěší hlavně ženy…

V rozhovoru, který dala Blesku pro ženy, se herečka rozpovídala hlavně o době takzvaného zrání a dospívání žen. Tvrdí, že nejlepší věk pro ženu je od dvaačtyřiceti let. „Člověk sice trošku poměkne, ale ty měkčí části těla jsou mnohem příjemnější na omak,“ tvrdí Tereza a dodává, že to je možná i důvod, proč mladší kluci vyhledávají starší ženy.

„Mají uzavřenou rodinu, dospělé děti a něco jiného se jim otevírá,“ vysvětlila herečka, proč se říká, že ženy po čtyřicítce jsou v čarodějném věku.

Tereza zároveň věří na sílu myšlenky a učí lidi, jak být šťastnými. „Nevím, jestli můžu říct, že učím, ale pocit, že když někdo za mnou přijde, já mu položím otázky a on díky svým vlastním odpovědím změní život k lepšímu, je skvělý,“ vysvětlila Pokorná, jakým způsobem se snaží pomoci lidem ke štěstí.

Herečce zpětně dochází i to, že cokoliv se jí stalo, si vlastně přála. „Moje kamarádka si pro svého muže přála, aby mu bylo líp. A bylo, jen ji musel opustit,“ zdůraznila, že člověk si, může přát pouze za sebe a ne za druhé. Co chcete, to také dostanete. Někdy s určitým bonusem, tvrdí a přidává další historku: „Jedna známá si přála muže. Všechno si perfektně vypsala: aby hodně cestovali, byl vtipný, miloval divadlo… A všechno se jí splnilo. Jenže za půl roku jí došlo, že se spolu ještě nemilovali. Pak zjistila, že je homosexuál. Když se podívala na papírek se svým přáním, nikde tam nebylo, aby jim fungoval sex.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.