Blízký přítel Ivety Bartošové (†48) skončil v bolestech: Kdo mu to udělal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Blízký přítel Ivety Bartošové (†48) skončil v bolestech: Kdo mu to udělal?

Jarek Šimek a Iveta byli důvěrní přátelé.
Jarek Šimek a Iveta byli důvěrní přátelé. (Foto: Aha! - ara)

Pro krásu se musí trpět! Přesvědčil se o tom i úspěšný a talentovaný hudební skladatel Jarek Šimek (40), který skládal písně i pro Ivetu Bartošovou. Zkrášlování ho ale mohlo stát zdraví, bolestí málem zkolaboval! Co tedy Jarka tak potrápilo?

Šimek o svůj vzhled velmi dbá. Je tedy překvapením, že nenavštívil plastického chirurga, ale zubaře! Rozhodl se podstoupit proceduru bělení zubů, bohužel nebělil podle pokynů lékaře. „Bělil jsem o sto šest a bylo to i na mých zubech celkem rychle vidět. To jsem ale neměl dělat,“ řekl skladatel webu sip.denik.cz.

Jarek si bělící látkou narušil zubní sklovinu a hned poznal, co jsou to citlivé zuby. „Nejprve jsem musel bolest tišit léky a po focení okamžitě na zubní pohotovost,“ popsal Jarek, kam až ho dovedla touha po kráse. Ale všechno zlé je pro něco dobré, tak se Jarek nechal slyšet, že příště už se bude striktně řídit radami lékaře.



Přečtěte si
ararat
20. 2. 2015 • 22:11

mekanik
18. 2. 2015 • 07:40

nebýt Bartošové nepsalo by se ani o Martuccim,Arturovi,Macurovi,Rychtářovi,Rychtářové,synech Rychtáře,donně Martucciové,Podhůrském,Hankem,Hrušínském nejml.,Penkovi,Csinovi,Černohubém,Gottliebovi,Třískovi,Štaidlovi,Bartákovi,Hůlkovi,Pomejem,Š imkovi,Lysém,Veselém,Šulekové,únosech,o závislosti na práškách a alkoholu,Uhříněvsi,o vlaku,prostě o ničem.to by to aháči mohli rovnou zabalit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.