"Šéf Tomáš Töpfer se charakterově zkazí," říká Josef Klíma, scénárista úspěšného seriálu Reportérka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

"Šéf Tomáš Töpfer se charakterově zkazí," říká Josef Klíma, scénárista úspěšného seriálu Reportérka

Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer (Foto pro Aha! – archiv Divadla na Vinohradech, ara)

První tři díly seriálu Reportérka natočených podle skutečných událostí Česká televize již odvysílala. Jiří Bartoška (67), který hraje ústřední postavu novináře Vlacha, bojuje s rakovinou a nemůže dál točit. Kauza znásilnění a přepadení tak scenáristovi Josefu Klímovi (63) leží v šuplíku.

Na natáčení seriálu, který v neděli večer obsadil ve sledovanosti postupně první a druhou příčku, čeká dalších deset napsaných dílů. „Pořád pevně věřím, že se Barťák před kameru vrátí,“ tvrdí přesvědčeně Klíma. Na Jiřího Bartošku a vycházející reportérskou hvězdu Terezu Voříškovou (25) čekají podle jeho slov další zajímavé kauzy.


„Jeden díl například řeší znásilnění, které jsem nemohl jako reportér natočit do svého pořadu, protože dotyčný člověk odmítl jít na kameru,“ prozradil duchovní otec Reportérky. „Mám připravenou i politickou věc související s těžebními limity. To je stále velmi aktuální,“ říká scenárista.
Slibuje také vývoj již známých postav.
„Například Tomáš Töpfer, představitel šéfredaktora sympaťáka, se v průběhu doby charakterově zkazí,“ odtajnil Klíma ze scenáristické kuchyně.



Přečtěte si
ivoadler
25. 9. 2015 • 14:52

Pepo, přestaň čekat na Bartošku, ten už se nevrátí. Bude rád, když bude živ.

ochcallis
18. 2. 2015 • 12:00

každej jude je charakterově zkaženej už od narození

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.