Kutilové se budou chytat za hlavu: Nový moderátor Loskutáka se chlubí tím, co na vesnici umí i předškoláci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kutilové se budou chytat za hlavu: Nový moderátor Loskutáka se chlubí tím, co na vesnici umí i předškoláci!

Petr Rychlý se má stát králem kutilů.
Petr Rychlý se má stát králem kutilů. (TV Nova)

S novou sezonou pořadu Rady ptáka Loskutáka se divákům kromě nových rubrik, dekorací a grafiky představí také nový moderátor. Tím se stal moderátor a herec Petr Rychlý, který má podle svých slov k pořadu velice blízko.

„Myslím, že mám s pořadem spoustu společných bodů. Postavil jsem dům za Prahou a všichni co máme dům, víme, že na domě je pořád co dělat, zlepšovat a opravovat. Jako správný ješitný chlap chci většinu oprav a vychytávek udělat sám. V současné době jsem hrdý na mnou natřený dřevěný plot,“ pochlubil se Rychlý prací, kterou na vesnicích mívají za úkol děti předškolního věku.

„Moc se těším na reakce diváků, na jejich nápady, postřehy a rady. Těším se i na to, že se něčemu přiučím a dokážu sám sobě i divákům, že i herec může být při dobré konstelaci zručný,“ tvrdí Petr Rychlý.

„Jsme moc rádi, že vedle role Čestmíra Mázla můžeme Petra přivítat také v jeho nové roli moderátora kutilského pořadu. Věříme, že je Petr tou správnou volbou a do pořadu přinese mnoho zajímavých zkušeností i podnětů,“ dodala Lucia Kršáková, ředitelka vlastní tvorby. No a my se tedy s chutí už tuhle sobotu na Petra Rychlého v nové roli podíváme.



Autor:  ph

Přečtěte si
briana
18. 2. 2015 • 09:49

Co se do mě montuješ nádhero ??? Co jsem napsala špatnýho ???

black_amstaf
17. 2. 2015 • 20:46

Když jsem napsal že nikdo není pro ně dost dokonalý tak nikdo.Není to o tom jen chválit a odivovat.Nakonec mě Rychlý do Loskutáka taky nesedí.

bb88
17. 2. 2015 • 07:33

A tady se musí jen chválit a obdivovat ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.