Veronika Žilková a její sestra Jarmila: Vyhrocená hádka kvůli Agátě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Veronika Žilková a její sestra Jarmila: Vyhrocená hádka kvůli Agátě!

Jarmila a Veronika Žilkovi
Jarmila a Veronika Žilkovi (Foto: Aha! - Jan Tuma)

Veronika Žilková (53) promluvila o vztahu ke své sestře Jarmile (64), o tom jaké prožily dětství a o výchově, které se jim od rodičů dostalo.

Obě sestry se věnují umění, Veronika je slavnou herečkou, Jarmila vystudovala pražskou konzervatoř obor harfa a operní zpěv.

Sestry měli štěstí, že vyrostly ve fungující a milující rodině. „Rodiče nás vedli asi nejvíc k pracovitosti a k soucitu k druhým,“ popsala Veronika, jak se je snažili rodiče vychovávat v rozhovoru pro Blesk.

Každou neděli spolu chodili do kostela v Kobylisích. Výchova holek byla v podstatě přísná. „Jako umělec věděl, že konkurence je velká a že je třeba, aby byl člověk maximálně připraven jak na úspěch, tak i neúspěch,“ vysvětlila Veronika, na co se je snažil tatínek v životě připravit.

Se sestrou měly vždycky báječný vztah i přes větší věkový rozdíl. Jarmila se musela o svou sestru starat a hlídat jí, což Veronika sestře oplatila, když se jí narodily děti a potřebovala je pohlídat.


I když se jejich vztah může jevit jako bezchybný, jednou se sestry pohádaly. To když si Veronika přinesla malou Agátu z porodnice. „Hele, ona je žlutá!,“ prohlásila tehdy Jarmila a poznala novorozeneckou žloutenku dříve než doktor. Tehdy spolu sestry nemluvily asi týden.



Přečtěte si
avena1
16. 2. 2015 • 18:12

Jarmila a Veronika Žilkovi? Sestry měli štěstí, že vyrostly...??? Ach jo, kdo to zase psal??? Pokud nemáte korektora, tak se hlásím!

andorea
16. 2. 2015 • 14:38

Tak řekla, že je holka žlutá, no a co? To je důvod k nemluvení? Navíc když měla pravdu? A vytahovat to po tolika letech? Bože, Bože...

nicnezpravda
16. 2. 2015 • 14:18

Gratuluju Jarmile je o 11 let starší (pokuď napsali správně věk) než její sestra a vypadá mnohem líp

ivkanatka
16. 2. 2015 • 14:00

Dejte si mokrej hadr na palici...... tohle je vrchol trapnosti !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.