Irina Šajková naznačila, že ji Ronaldo podváděl: Zahýbal jí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Irina Šajková naznačila, že ji Ronaldo podváděl: Zahýbal jí?!

Zdá se, že Cristiano se svlékal nejen po boku Iriny...
Zdá se, že Cristiano se svlékal nejen po boku Iriny... (Foto: Charlie Gray, Sports Illustrated)

Kdepak tchýně! Jak se zdá, hlavním důvodem toho, že modelka Irina Šajková (29) odkopla fotbalistu Cristiana Ronalda (30), byla jeho nevěra!

Měsíc o rozchodu mlčela, teď ale ruská krasavice vyslala směrem k svému ex pár dobře mířených ran! „Můj nový přítel by měl být poctivý chlap. Mám ráda muže, kteří jsou ženám věrní. Myslím, že to je pro mě nejdůležitější věc,“ nechala se slyšet Irina v rozhovoru pro magazín E! News.


A jak bude tahle nezadaná kráska, která s kanonýrem Realu Madrid randila posledních pět let, trávit dnešního Valentýna? „Ještě nevím. Každopádně ideální romantický večer podle mého gusta se neobejde bez spousty jídla a drahé lahve šampaňského, protože jsem Ruska a drahé šampaňské zbožňuji. A taky čokoládu a dobrej film. Jako včera, kdy jsem si pustila Pretty Woman.“
Takže pánové, můžete se dvořit, karty jsou na stole...



Přečtěte si
adam.jacques
17. 2. 2015 • 20:16

Určitě jí podváděl s nějakým frajerem Je to na něm vidět, že je to bukva...

mandat
17. 2. 2015 • 07:11

Ronaldo je blbec vygumavynej,lita za klukama. A tahle zlatokopka ho jen vyuzivala. Ten muze byt rad, ze se ji zbavil. Sama se tahala s kazdym,koho potkala. Ted pri nataceni posledniho filmu mela nekolik afer.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.