Hvězda Novy Láďa Hruška poprvé promluvil: Proč ho vykopli z Loskutáka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Novy Láďa Hruška poprvé promluvil: Proč ho vykopli z Loskutáka?!

Láďa Hruška bude dál vařit levná jídla.
Láďa Hruška bude dál vařit levná jídla. (Foto: TV Nova, ara)

Velké rozčarování! I když má Ladislav Hruška (37) jako reportér a amatérský kuchtík práce nad hlavu, na moderování pořadu Rady ptáka Loskutáka se podle vlastních slov moc těšil. Už se viděl jako náhrada za sourozence Gondíkovy. Jenže král kuřecích kůžiček nakonec ostrouhal, kšeft mu podle informací Aha! vyfoukl Petr Rychlý (49).

„Věřím tomu, že s pořadem takového formátu bych se uměl poprat. Přece jen jsem dílny jako předmět na škole vyučoval a sám jsem ze zemědělské rodiny,“ věřil si ještě před pár týdny Hruška, ale pak přišlo rychlé vystřízlivění. „Tešil jsem se. Nedopadlo to, ale já nevím, z jakého důvodu,“ řekl smutně Hruška s tím, že život jde dál a on bude i nadále dělat pro své fanoušky práci, kterou má navíc rád.

Proč ovšem Láďa nakonec vysněnou práci nedostal? Rychlý je oblíbeným hercem seriálu Ordinace v růžové zahradě, známý jako primář Mázl. Loskuták by tak po odchodu sourozenců Adély (41) a Dalibora (44) Gondíkových díky hercově oblibě mohl zvednout sledovanost a popularitu u diváků. Nova zatím mlží

„Od samého začátku jednání o novém moderátorovi Rad ptáka Loskutáka bylo ve hře hned několik potenciálních zkušených moderátorů. Kdo z nich se moderátorské role nakonec ujme, oznámíme divákům v nejbližších dnech,“ řekla deníku Aha! mluvčí TV Nova Alžběta Cimová s tím, že premiérové díly diváci na obrazovkách uvidí 21. února.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.