Celeste Buckingham je zamilovaná až po uši. Nového přítele ale zatím neukázala. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Celeste Buckingham je zamilovaná až po uši. Nového přítele ale zatím neukázala.

 (Evropa 2)

Slovenská megastar popové scény, která sklízí obrovský úspěch i v USA právě dodělává nové album a čeká ji natáčení prvního čistě amerického videoklipu k připravovanému singlu. Má za sebou spolupráci se světoznámým producentem a zpěvákem Pitbullem, setkala se s Taylor Swift a prohodila slovíčko i s Enrique Iglesiasem. A do toho všeho se stihla ještě zamilovat.


Zastihnout Celeste v ČR je momentálně takřka nemožné. Po dlouhé době přijela na otočku zpět „domů“. Fanoušci můžou na jednu stranu jásat radostí, protože v Americe dokončuje novou studiovou desku. Na tu druhou stranu ale nechystá v nejbližší době koncerty, i když je to jedna z nejoblíbenějších zpěvaček domácí scény.  Její popularitu dokazuje i loňský absolutní titul vítěze v prestižních Hudebních cenách Evropy 2 a Europy 2, který vyhrála na plné čáře. Letos o něj bojuje znovu, ale do cesty se jí postavila Ewa Farna.

Co se týká jejího soukromého života, s překvapením jsme zjistili (vzhledem k jejímu pracovnímu nasazení), že nějaký má. Přiznala, že je bláznivě zamilovaná do svého přítele.  Je to Američan, Čech nebo Slovák?

„Američtí kluci jsou fajn, ale mně se víc líbí Slováci a Češi. Každý Čech nebo Slovák, kterého znám, jsou gentlemani. Američani nedělají takové ty hezké maličké věci, které mě dokážou okouzlit,“ říká Celeste Buckingham.

Je tedy jasné, jakou národnost si Celeste drží po svém sexy boku a prozradila i kde se poznali.

„Poznali jsme se na natáčení X Factoru. A i když máme vztah na dálku, tak se musím přiznat, že jsem velmi zamilovaná,“ říká mladá zpěvačka.

Nezbývá než přát hrdličkám, ať jim tahle zaoceánská láska vydrží.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.