Hruška ostrouhal: "Jeho" pořad mu vyfoukla hvězda Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hruška ostrouhal: "Jeho" pořad mu vyfoukla hvězda Ordinace!

Láďa Hruška neuspěl.
Láďa Hruška neuspěl. (Foto: TV Nova)

Po infarktu v roce 2012 sliboval lékařům, kteří mu zachránili život, hory doly. Teď Petr Rychlý (49) kývl Nově na moderování pořadu Rady ptáka Loskutáka. Přitom horkých kandidátem na tohle místo byl po vyhazovu sourozenců Gondíkových (ne)kuchař Láďa Hruška. O lukrativní post ale kůžičkový král přišel...

Letos bude Rychlému padesát. Už by mohl myslet na zadní kolečka. „Života je třeba si vážit,“ hlásal herec uvědoměle letos v lednu. „Když jsem po operaci ukázal panu docentovi svůj diář, zeptal se mě: Takhle vy žijete?“ řekl Rychlý v Tandemu Jana Rosáka.


Přiznal, že se ke svému tělu choval jako k tanku, jako by bylo nezničitelné. Přitom mu lékaři po infarktu myokardu museli voperovat dvě ocelové pružinky zvané stenty. Ty roztahují tepnu. Rychlý by měl zvolnit a odpočívat, jak mu lékaři důrazně radili. Nesmí například tlačit auto na silnici. Jedním ze žhavých kandidátů na post moderátora Loskutáka po odchodu sourozenců Gondíkových byl i vyhlášený kulinář Láďa Hruška (36). Nakonec ale padla volba na Rychlého. Populární workholik se dlouho nerozmýšlel a přijal. A to ještě k tomu učí na Konzervatoři Jaroslava Ježka v muzikálové sekci a hraje v divadle.




Přečtěte si
6010
14. 2. 2015 • 15:24

To, že tento pořad nakonec panu Hruškovi nedali, to je jen bledá závist, protože lidé jsou velmi závistiví a nepřející a podle nich si pan Hruška "nahrabal" již dost, tak má utrum.Ale já ho mám ráda a věřím, že na něho někde jinde čeká něco ještě lepšího.

bobosa
13. 2. 2015 • 08:55

Předkožkový král

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.