Trapná závist v Prostřenu!: Soutěžící to dostává těžce "sežrat"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Trapná závist v Prostřenu!: Soutěžící to dostává těžce "sežrat"!

Veronika hostí v moderním bytě a to se neodpouští.
Veronika hostí v moderním bytě a to se neodpouští. (FTV Prima)

Součástí pořadu Prostřeno! je i ono nechvalné šmejdění, kdy mají hosté z nepochopitelných důvodů  možnost procházet místnosti hostitelova domu. Někteří to pojmou decentně, prohlédnou pokoje a lehce do nich nakouknou, jiní rovnou otevírají šuplíky či si lehají do postele. Jak tomu bylo tentokrát?

Hezky vybavený a moderní byt se v soutěži neodpouští. Soutěžící mají pocit, že jejich hostitel je už movitý dost a výhru si nezaslouží. Podobné pocity měli kuchtíci i u paní Veroniky. „Cítím se tu jako mravenec u pana prezidenta, na mě to tu působí depresivně,“ i takové hlášky zazní tento týden v pořadu.

Video se připravuje ...

Hostitelce pak dávali všechno náležitě »sežrat« a příležitostí měli mnoho. Od špatně položených příborů až po trapas s drinkem. Všechny amatérské kuchaře a jejich komentáře bude moct tradičně sledovat každý večer na Primě v pořadu Prostřeno!

Video se připravuje ...

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
mirkazam
23. 2. 2015 • 07:23

Tak ta ,,Nána " v té žluté halence,nevím už její jméno,a ten blb Petr,ta ti dva předvedli závist na jedničku. Pani Veronika která jednak dobře vařila,byla příjemná,ale ,,bohužel " pro ty dva závistivé blbce měla krásné bydlení,a to ti dva neskousli...a v jejich konečném hodnocení žlučovitých závistivců se předvedli.

pelagie
16. 2. 2015 • 09:20

neudělám, ale už se na ty blby nedívám.....

bobosa
16. 2. 2015 • 08:04

Asi nechápeš že to šmejdění je udělané schválně pro tu závist a aby ta hra byla víc zajímavější?Já to taky odsuzuju ale s tím nic neuděláš.

pelagie
16. 2. 2015 • 06:49

Ubohá soutěž, tak , jak se někteří účastníci chovají je mi z nich na zvracení ...který chytrák vymyslel, aby se ploužili po bytě a vlezli všude, po mě absolutně nepřijatelné a nechutné...je to přece o vaření a potažmo o prostírání..a závist ?? pchá , jsme přece češi a z některých ta zloba přímo čiší..kritizují, ale sami neví jak se chovat , už jenom to jak přijdou odění, děvy ve večerních robách a muži naopak ve vytahaných trikách...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.