Kdo může za rozpad Úsvitu? Všechny stopy vedou k Ornelle Štikové, pardon Koktové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kdo může za rozpad Úsvitu? Všechny stopy vedou k Ornelle Štikové, pardon Koktové

Tomio Okamura
Tomio Okamura (archiv Tomia Okamury)

Pamatujete ještě na časy, kdy byla Ornella »slavná« a máma Štiková se jí pokoušela dohazovat movité muže do postele? Bylo tomu tak před pět třemi lety, kdy měl současné paní Koktové nadbíhat i Tomio Okamura.

Ačkoliv se Okamura proti vztahu s Ornellou tenkrát ostře ohradil, podle mámy Štikové tomu bylo všechno jinak. Poslanci začala dokonce vyhrožovat a všemi silami dokázat veřejnosti, že s jejich dcerou opravdu spal. A podle posledního příspěvku Ornelly na její sociální síť to opravdu vypadá, jako kdyby Okamura před dveřmi jejich zadlužené víly stepoval pravidelně. Navíc ho právě ona měla spojit s mužem, který ho dost možná připraví o politický věhlas - Markem Černochem.

2235540:gallery:true:true

Mediální lídr akce Marek Černoch nyní totiž zakládá vlastní »národní« stranu a chce tak dostat Okamuru ze hry. „Zcela jasně celý proces chápu jako pokus o převzetí vedení Úsvitu a jeho likvidaci,“ říká o celé věci Tomio Okamura. Vzpomene si vůbec dnes, že za všechno může jeho údajná milenka?



Přečtěte si
ochman
11. 2. 2015 • 16:25

To je ale blbka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.