Milan Drobný každodenně na prášcích: Někdy už cítím urnový háj… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milan Drobný každodenně na prášcích: Někdy už cítím urnový háj…

Milan Drobný
Milan Drobný (Foto Aha – Martin Pekárek, ara)

Zpěvák Milan Drobný (70) brzy podstoupí druhou operaci zborcené nosní přepážky. Překáží mu při zpěvu a zákrok je nevyhnutelný. Kromě toho musí brát prášky a občas propadne trudným myšlenkám.

Zpěvák má za sebou sice velkolepý koncert v Lucerně, ale jak sám přiznává, ne vždy jsou jeho dny tak naplněné optimismem. „V tomto věku už z dálky bývá někdy cítit urnový háj. Já ale budu dělat vše možné proto, abych pokud to půjde, cítil raději příjemné parfémy žen,“ říká v magazínu Zralý věk.

Kromě přítelkyně Jany se jinak snaží vídat s pozitivně naladěnými lidmi s mladým myšlením, radovat se z maličkostí a objevovat krásy přírody. Stále se prý neodpouští »milostná opojení« a kromě toho se věnuje i sportovnímu pohybu. I když  Milan Drobný snaží dodržovat zdravý životní styl, problémy se vyskytují stále. „Cpu se vitamíny, k doktorovi jdu čas od času. Hlavně k foniatrovi a tak jednou za půl roku na kontrolu s hypertenzí, což je vysoký tlak, na který už mlsám denně pilulky,“ uzavírá muzikant.



Přečtěte si
ararat
13. 2. 2015 • 16:19

ale takový typy,určitě nechtěl,ten měl jiný kočendy než jsi ty

ararat
13. 2. 2015 • 16:18

no já si myslím,že nikoliv a že je to přeci mužský a asi miluje sex

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.