Babiš se rozhoupal se žádostí o ruku: Uražená Monika ho ale nechce! Co jí provedl?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Babiš se rozhoupal se žádostí o ruku: Uražená Monika ho ale nechce! Co jí provedl?!

Babišovi a jejich rodinné trable.
Babišovi a jejich rodinné trable. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, ara)

Miliardář Andrej Babiš (60) žije se svou partnerkou Monikou (40) už přes dvacet let a mají spolu dvě děti. Na veselku ale pořád nedošlo a ministr financí vysvětluje, proč je tomu tak. A neochota ke sňatku není na jeho straně!

Babiš se o svém vztahu rozpovídal na serveru tn.cz. Svatbu by prý rád, jenže Monika mu dosud neodpustila starou křivdu. „No chtěl bych, ale ona je teďka naštvaná, protože před lety, když teda asi o to stála, tak jsem si ji nevzal. Z nějakých důvodů, nevím, asi nebyl čas,“ vzpomíná ministr Babiš.

Takže zatímco on nebral toto »nedorozumění« nijak tragicky, jeho partnerka to vyřešila po svém. „To byla taková láska na první pohled, ale jak jsme se poznali, tak ona se už vdala, a já jsem jí nestihnul zavolat, aby se nevdávala, že jednou budeme spolu. Ale potom se rozvedla a teď jsme spolu dvacet jedna let,“ dodává Babiš, který poté před Monikou stál na kolenou. Jenomže ona byla neoblomná.

Už v minulosti se smíchem říkala, že by si její partner sňatek možná nakonec rozmyslel a jak to vypadá, Babišovi, který jinak může mít všechno, na co si ukáže, to možná nevyjde ani teď. „Tak uvidím, jestli ji ukecám, je ona teďka taková uražená,“ uzavírá Andrej Babiš.



Autor:  poe,mpa

Přečtěte si
vlamore
21. 3. 2015 • 21:06

Jsou spolu 21 let a to o něčem svědčí,nemyslíte? Topolánek,Kalousek,Paroubek,Nečas....atd,atd....to je morální žumpa,co se týče svých bývalých partnerů.

ararat
11. 2. 2015 • 19:10

ty raději makej ať uživíš své rodiče v důchodu,a to tě čeká ještě mnoho let,ale neboj utíká to utíká a zjistíš že jsi vrásčitá a že už nemůžeš moc skákat a mládí tě utluče za tvou povahu...neboj ještě objevíš svět a to ti přeji,rodiče ti do života toho moc nedali,chovat se neumíš a v hlavě máš vítr

ararat
11. 2. 2015 • 19:05

ano ano jsi v práci a máš AHA na liště...ty jsi obyčejná socka,to lze vydedukovat tvé časy,a v práci se pracuje a nechodí se hádat na aha s ARARAT,ty jsi směšná ty si myslíš že ti to někdo sezobe,,jen si ulev klidně mi nadávej,mě je to akorát k smíchu,jak jsi blbá a jak se dokážeš snížit a navíc si člověk udělá o tobě obrázek,jak tady skáčeš jak gumový čert..skákej skákej ty jedna hloupá socko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.