Jágr s milenkou - SVATBA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jágr s milenkou - SVATBA

Inna Puhajková
Inna Puhajková (: Archiv)

PRAHA – Nejlépe placený hokejista světa, český útočník Jaromír Jágr (35), chystá na léto velkolepou svatbu! Jeho vyvolenou je o čtrnáct let mladší kráska Inna Puhajková (21), kterou už požádal o ruku. Většina hostů na sobotní svatbě bývalé Jágrovy přítelkyně Andrey Verešové (26) neřešila nic jiného! „Ano, je pravda, že jsem tady o Jágrově chystané svatbě taky slyšel,“ řekl deníku Aha! například moderátor Libor Bouček, který byl jedním ze svatebních hostů.

Slavný hokejista, který si v zámoří vydělal několik miliard korun, se zatím na téma své svatby oficiálně nevyjádřil. Ale zprávy z hokejistova okolí mnohé naznačují. Svatba by se měla odehrát v létě a mluví se o Karlových Varech. Ty přicházejí v úvahu i proto, že je tam pravoslavný kostel a Jágr je aktivním členem pravoslavné církve.

Slavný sportovec se s modelkou a bývalou Miss Internet Innou Puhajkovou poznal na jedné společenské akci vloni v létě. Od většiny jeho bývalých přítelkyň se lišila nejen tím, že ji téměř nikdo neznal, ale i svou blonďatou hřívou. „Je to moc milá holka, kterou mám rád a budu jí chránit, aby náš vztah nezničil mediální zájem, jak tomu bylo v minulosti,“ prohlásil Jágr krátce poté, co jeho nová láska vešla ve známost.

Inna s ním tráví v zámoří i větší část letošní hokejové sezony. „Jarda vždycky záviděl svým kamarádům, že už mají děti a jsou ženatí. A teď asi konečně našel holku, se kterou si dovede představit společný rodinný život,“ okomentoval Jágrův vztah k mladičké Inně jeden z jeho kamarádů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.