Revoluce v životě Leška Semelky: Shodil 15 kg, auto vyměnil za kolo a Prahu za vesnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Revoluce v životě Leška Semelky: Shodil 15 kg, auto vyměnil za kolo a Prahu za vesnici!

Na novém kole jezdí moc rád.
Na novém kole jezdí moc rád. (Foto: Aha! - David Kundrát)

Zpěvák Lešek Semelka (68) se odstěhoval z Prahy. Ruch velkoměsta vyměnil za domek se stodolou u Běrunic na Nymbursku, kde s manželkou Alenou (53) hospodaří a stará se o dva psy.

Rozhodnutí opustit hlavní město do značné míry souvisí s mozkovou příhodou, kterou zpěvák prodělal před dvěma lety. „Nějaká cévka se mi ucpala. A pak mi také zjistili, že jsem měl srdeční arytmii,“ vzpomíná zpěvák v reportáži Barrandovské Sedmičky.

„Jednou jsem šel ráno se psem na procházku jako každý jiný den, a když jsem šel ze schodů, tak jsem se cítil nebývale slabý, jako kdyby mě nohy nechtěly unést,“ popsal Semelka, jak zjistil, že něco není v pořádku. Zdravotní potíže jistě přispěly ke změnám v jeho životním stylu. Lešek změnil životosprávu, shodil 15 kilo, přestal pít alkohol a koupil si v bazaru kolo, na kterém rád jezdí po vsi. Občasná cigaretka je prý jediným jeho prohřeškem.

I když se večírkům vyhýbá obloukem a do Prahy jezdí jenom za prací, na hudbu rozhodně nezapomíná, dokonce plánuje, že postaví pro svou kapelu zkušebnu.



Přečtěte si
ararat
11. 2. 2015 • 11:37

ano od tebe to sedí,ty které o životě ví akorát houno,běž si radit beladoně,ta ti to sežere

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.