Tereza Pergnerová (40) oplakává smrt maminky: Na vše zůstala sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Pergnerová (40) oplakává smrt maminky: Na vše zůstala sama!

Moderátorka s partnerem Jiřím Chlebečkem.
Moderátorka s partnerem Jiřím Chlebečkem. (Aha! - Marek Pátek)

Odešla její největší opora! Moderátorka Tereza Pergnerová (40) od soboty prožívá jedny z nejtěžších chvil svého života. Zemřela její milovaná maminka Jana (†72), která podlehla těžké nemoci. Po otci, textaři Eduardovi Pergnerovi (†65), tak ztratila další drahou bytost.

„Právě jsem se dozvěděl smutnou zprávu. Terezčina maminka Jana Pergnerová zemřela. Vzpomínky zůstanou,“ napsal na své stránky spisovatel a novinář Ondřej Suchý (69), který se setkal s mámou Terezy v roce 2005. Stal se rodinným přítelem. Právě Jana celý život zahrnovala dceru láskou a byla její oporou a zároveň vrbou.

Moderátorka, která se před lety rozhodla zmizet ze světa showbyznysu, přišla v roce 2001 o tátu Eduarda. Postihla ho mrtvice. Vztah dcery s matkou se tak ještě víc upevnil. Tereza jí tehdy dodávala sílu. Jana Pergnerová zase své dceři velmi pomohla v době, kdy Tereza propadla drogám a byla na odvykací léčbě. Starala se o vnuka Samuela (14), protože ten byl Tereze kvůli drogám načas odebrán. A pomoc u ní našla i v době, kdy krachoval moderátorčin vztah s partnerem Jiřím Chlebečkem (44), s nímž má dceru Natálii (6). Než se dali zase do kupy, maminka si Terezu i s dětmi nastěhovala k sobě.

Co trápilo Janu Pergnerovou

Už jedenáct let měla Terezčina matka voperovanou umělou srdeční chlopeň. Další problémy nastaly, když před víc než třemi lety prodělala nebezpečnou embolii. Loni v říjnu Tereza maminku omlouvala z účasti na vzpomínkové akci na tátu Eduarda Pergnera. „Zdraví máme jen jedno a já bych dala cokoliv, aby jí bylo lépe,“ pronesla tehdy zoufale Tereza.

Přečtěte si
ararat
9. 2. 2015 • 22:06

janapi,já jsem toho příkladem,že mi maminka odešla velmi brzy na druhý břeh,ale víš můžeš mít kolem sebe hodně lidí,ale ten smutek je jenom tvůj...a tady na netu je problém,že nepoznáš emoce druhého a pak je problém,já ji přeji aby moc netrpěla a čas rány zahojí..jasně že její život byl a je krkolomný,ale když ji to bude někdo pořád vyčítat,tak to také není příjemné,a cizí ani nemají právo ji něco vyčítat,vždyť všichni máme nějaké své životní resty...

janapi
9. 2. 2015 • 21:48

Nikdo jí neupírá (Tereze) právo na truchlení...je to vše v novinářích, že z kuličky udělají pevnost. Ale když už-stačila jedna zprávička, že odešla velká opora Terezy....a konec. Jenže o tom, že najednou je na vše Tereza sama...to že má manžela, velkého rodin.přítele....to se nepočítá? Jsou jiní, kteří v podstatně mladším věku přijdou o rodiče a musí se opravdu prát se životem o život.........toto není však ten případ!

britva
9. 2. 2015 • 18:20

ta se spíš raduje, co všechnu bude dědit

ivoadler
9. 2. 2015 • 11:18

Co mele, že je na všechno sama? Dyť má toho Chlebečka? Nebo je ten pán k hownu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.