Ester Ládová na Srí Lance: Byla nejkrásnější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ester Ládová na Srí Lance: Byla nejkrásnější!

V džípu si vyjela na safari, kde obdivovala i slony.
V džípu si vyjela na safari, kde obdivovala i slony. (– archiv Ester Ládové)

PRAHA – Od včerejšího rána opět moderuje Ester Ládová (26) počasí na Frekvenci 1. Na dovolenou, kterou se svým expřítelem Rogerem (46) prožila na Srí Lance, už jen vzpomíná. A nejsou to vzpomínky nejveselejší. Možná i proto, že se s Rogerem rozešla a na dovolenou spolu jeli jen proto, že si to slíbili.

„Myslím, že mi Srí Lanka stačila jednou. Kuchyně nic extra a památky daleko. Moře i slunce fajn, ale pláž je plná otravných kupců,“ přiznala exkluzivně deníku Aha! Ester.

„Byli jsme ubytováni v jednom z nejlepších hotelů asi osmdesát kilometrů od města Colombo. Cesta z letiště trvala skoro čtyři hodiny, ale po sedmnácti hodinách v letadle a čekání na letištích to už nebylo nic. Dvě stě kilometrů od nás se válčilo, takže jsme to s výlety nepřeháněli a navštívili jen jeden z klášterů, kde nechyběl ani Buddha. Svatyně s ním tam potkáte na každém kilometru,“ vzpomíná Ester a přiznává, že Srí Lanka je stále ještě hodně zpustošená po tsunami. „Lidé chodí bosí, mnozí trpí bídou, a proto spoustu času tráví v modlitbách za lepší budoucnost.“

Ester rovněž zavítala na safari, kde strávila pár hodin v džípu a projížděla se džunglí. „Slunce pálilo a já si užívala vzrušení z přítomnosti stáda slonů, muflonů a jiných volně žijících zvířat. A taky jsem se byla podívat na želví farmě. Želvy jsou na Srí Lance chráněné. Viděla jsem vajíčka a držela v náručí pár dní staré želvičky i pořádně těžké dospěláky. Ty malinké se po dvou týdnech pouští do moře, protože tam všichni věří, že když je pustíte, prodlouží vám to život. Tak jsem se taky přidala,“ směje se Ester, která v luxusním hotelu viděla i indickou svatbu plnou krásných krojů. „Aby to nevypadalo, že jsem zvědavá, tak jsem nefotila a na celou parádu jen nenápadně koukala z hotelového bazénu.“

„Hotel měl taky úžasně vybavené fitness, kde jsem se každý den před večeří mučila, abych nepřijela o tolik těžší. A ještě na žádné z dovolených jsem tolik neplavala jako na téhle. Snad mi to prospělo. A taky jsem zažila nádhernou romantiku, když jsme večeřeli za svitu svíček přímo na pláži, kam nám dali na přání stůl. Bylo to nádherné. Všichni tam byli velmi ochotní a označovali mě za nejkrásnější ženu v hotelu,“ směje se Ester.

„Teď se už moc těším do éteru a do práce,“ plánuje si Ládová. Kromě moderování počasí na Frekvenci 1 ji čeká i zpívání. A její nová písnička Ráj andělů právě vychází na kompilaci zamilovaných písniček Patrika Foxe Dávno tě znám, která bude pokřtěna už příští týden ve vinohradské restauraci Fluidum.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.