Prokletí Chladila a Simonové: Den před smrtí viděl Milan zlé znamení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prokletí Chladila a Simonové: Den před smrtí viděl Milan zlé znamení!

S Milanem Chladilem byli jen kolegové.
S Milanem Chladilem byli jen kolegové. (Foto archiv TV Barrandov, ara)

Měly všechno. Slávu, fanoušky, peníze… Hřály se na výsluní, lidé je milovali, zdaleka nic nenasvědčovalo tomu, že by se na tom ze dne na den mohlo něco změnit… Řeč je o legendárních dvojicích, které k sobě neodmyslitelně patřily, do jejichž kariéry krutě zasáhl osud. A že jich je… Že by daň za slávu? Pojďme se na jeden ze smutných příběhů podívat.

Milan Chladil (†53) – Yvetta Simonová (86): V den smrti viděl pohřeb

Slavná dvojice právě měla koncertní šňůru vzápadních Čechách. Po cestě z koncertu v Kašperských horách Chladil ve svém autě zkolaboval a na místě byl mrtvý. Život mu nezachránila ani rychlá lékařská pomoc. „Při pitvě pan doktor řekl, že měl tak zdevastované srdíčko, že byl zázrak, že vůbec žil tak dlouho,“ prozradila Simonová.  „Ten den předtím posledním koncertem svítilo sluníčko, byl krásný den. Měli jsme čas, tak jsme spolu zašli do lesa na houby. Najednou slyšíme nějakou hudbu a vidíme cestičku na hřbitov. Zrovna se tam konal pohřeb. Samozřejmě jsme na toto téma prohodili pár vět. Za pár hodin už Milan nebyl,“ dodal kapelník jeho skupiny.

Co je spojovalo: Kapelník Karel Vlach, který je s Vladimírem Dvořákem dal dohromady během veřejných rozhlasových nahrávek.

Čím si je pamatujeme: duety My dva a čas, Dáme si do bytu, O nás dvou.

Kdy udeřila smrt: 28. června 1984





Přečtěte si
Zasepsal
19. 10. 2017 • 16:20

Zapomněl jsem na cenzůru.....ty tři hvězdičky jsou krytím pro samičky od vepříků domácích..... (:o)))...

Zasepsal
19. 10. 2017 • 16:16

On ten pan Chladil měl také „své chvilky“... Když na závěr koncertu v jednom východočeském městečku vděčné obecenstvo již potřetí ve stoje vytleskávalo své drahé klanící se idoly, zradil je zapnutý mikrofon, a tak do aplausu zaznělo z úst pana Chladila – „Taky by ty *** už mohly dát pokoj...“Tím si teda dopomohl k okamžitému ukončení ovací, ale i faktu, že už je do tohoto kultůrou velice žijícího městečka nikdy nepozvali.....Též se tradovalo, že smlouval ve stavebninách o platbě za materiál s poukazováním, že je Milan Chladil...na což mu vedoucí prodeje opáčil – „Chladil nebo mrazil...zaplaťte, anebo jděte jinam, kde vám dají zadarmo...“

20tina12
16. 2. 2015 • 10:43

Taky to tak vidím IQ-TYKVE

st.rec
15. 2. 2015 • 22:50

IQ některých diskutujících je pod bodem mrazu,fakt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.