Exekutoři versus Bára Štěpánová z Ordinace: Situace se dramaticky zhoršila! Přijde o střechu nad hlavou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exekutoři versus Bára Štěpánová z Ordinace: Situace se dramaticky zhoršila! Přijde o střechu nad hlavou?

Herečce stále hrozí, že o luxusní vilu v Zákolanech přijde.
Herečce stále hrozí, že o luxusní vilu v Zákolanech přijde. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, TV Nova, ara)

Dluhy na zdravotním pojištění, rovných 26 000 Kč, už vyrovnala. Přesto Bára Štěpánová (55) alias sestřička Babeta Trefná z Ordinace v růžové zahradě 2 nemá klidné spaní. Kvůli manželovi se stále bojí o střechu nad hlavou.

„Exekuce, kterou soud nařídil proti Báře Štěpánové, je již ukončena. Pohledávku věřitele se podařilo uspokojit,“ potvrdila deníku Aha! mluvčí exekutorské komory Petra Báčová. Bářin manžel Miroslav Barabáš (53), na něhož jsou uvaleny dvě exekuce, má ale zřejmě problém sehnat narychlo více než 180 tisíc korun. „Co se týká dvou exekucí, které soud nařídil proti panu Miroslavu Barabášovi, jde podle veřejných zdrojů o stále prováděná řízení,“ informovala Báčová. První exekuční příkaz na Barabáše byl zapsán loni v září na částku 90 000 Kč, druhý v listopadu na 94 406 Kč.


Kvůli tomu byla zastavena luxusní vila v anglickém stylu, ve které manželé v Zákolanech žijí. „Na nemovitosti vázne několik zástavních práv, ve prospěch věřitelů již bylo zřízeno exekutorské zástavní právo a jejich pohledávky byly zajištěny i vydáním příkazu k prodeji,“ prohlásila Báčová. Podle ní nelze aktuálně o prodeji uvažovat, protože zajišťovací charakter jistí pouze pořadí pohledávek konkrétních věřitelů.



Přečtěte si
tacoo
7. 2. 2015 • 10:25

Ona tvrdí, že se o peníze nestará, vůbec prý neví, kolik provoz baráku stojí, že vše platí ten její. Takže pokud se mu nedařilo, mohl prachy prošustrovat. Bára je tak blbá, že není ani v katastru jako spolumajitelka, přitom myslím, že barák zaplatila hlavně ona. Dylinka ted' asi čumí.

ararat
7. 2. 2015 • 10:18

tasshi..co tu zase řveš,je tě slyšet i za rohem,nebuď hysterická sakra,se raduješ z cizího neštěstí ,tak ji pošli prašule raději,budeš konat dobré skutky jako Ivánek,víš jak budeš prospěšná konečně a neříkej že bys nepomohla,tomu bych nevěřila,jsi mladá a měla bys jít dobrým příkladem,víš jak se ti zvedne kredit? jůváááááááá

ararat
7. 2. 2015 • 08:20

takový řev ze záhrobí

ararat
7. 2. 2015 • 08:19

co to je? to bude hebrejsky aha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.