Penis mu polila kyselinou! Sedmnáctiletá dívka se pomstila příteli za to, co našla na internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Penis mu polila kyselinou! Sedmnáctiletá dívka se pomstila příteli za to, co našla na internetu!

S milováním se může muž do konce života rozloučit. Bude rád, když si dojte na malou.
S milováním se může muž do konce života rozloučit. Bude rád, když si dojte na malou. (Profimedia.cz)

Jestli to byl záměr, nebo nedorozumění, to se už nikdy nikdo nedozví. Každopádně intimní video uveřejněné na internetu žena krutě pomstila.

Náctiletá Jihoameričanka našla video plné sexuálních hrátek se svým starším přítelem na internetu. Hned ji napadlo, že za jeho zveřejněním stojí právě on. Nelenila a pořídila si koncentrovanou kyselinu a počkala si, až budou opět spolu.

V nestřežené chvíli mu zkázonosnou tekutinu vylila přímo na jeho chloubu. Muž ihned vyhledal doktora, ale pro jeho penis už bylo příliš pozdě. O pyj téměř přišel a na sexuální hrátky může v budoucnu zapomenout. „Vše se stalo během pár vteřin. Viděl jsem ji, jak jde ke mně s nějakou láhví, ale nenapadlo mě, že je v ní kyselina,“ řekl muž pro rozhlasovou stanici City FM. Během incidentu na něj dívka křičela, že je pes a jak jí mohl něco podobného udělat. Měla samozřejmě na mysli nešťastné video. Ačkoliv on přiznal, že video natáčel, na internet ho prý určitě nedával. „I kdybych se s ní soudil, bude to k ničemu, protože mé mužství mi to nevrátí. Když bude ve vězení, zničí jí to život, protože je příliš mladá. A já nemám sílu tahat se s ní po soudech,“ uzavírá mladík, který musí mít dokonce zavedenou trvalou cévku, aby se mohl aspoň vymočit.

Autor:  mpa

Přečtěte si
ppadys13
28. 5. 2015 • 04:24

Bych jì vykuchal ***.

anitsalv2012
6. 2. 2015 • 11:38

Au au - co to je za módu polévat druhého kyselinou? Magoři

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.