Mladý Topolánek ostrouhal: Jeho sexy misska ho vyměnila za mnohem větší pracháče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mladý Topolánek ostrouhal: Jeho sexy misska ho vyměnila za mnohem větší pracháče!

Mladý Topolánek má smůlu. Jeho krásná misska už s ním není.
Mladý Topolánek má smůlu. Jeho krásná misska už s ním není. (Aha! - Marek Pátek)

Když v létě kočička syna expremiéra Miroslava Topolánka (58) Tomáš zamířila do Dubaje s tím, že tam bude dělat boháčům dělat instruktorku golfu a tenisu, oba milenci všechny přesvědčovali, že tuhle zkoušku jejich vztah ustojí. A kdekomu už tenkrát cukaly koutky.

Neuteklo ani půl roku a ze vztahu jsou ruiny, které pomalu zakrývá pouštní písek. Modelka a finalistka České Miss 2014 Simona Dvořáková (20) už zkrátka s prominentním synkem Tomášem Topolánkem (21) není.

„Nejsou spolu tak dva měsíce, moc se nevídali a už to nebylo ono,“ tvrdil Blesku jeho zdroj s tím, že spolu už netrávili ani Vánoce. Dvořáková přitom ještě v zimě ve Špindlu mlžila: „Je to náročné, ale zvládáme to...,“ říkala, byť už situace byla asi mnohem horší.

Ostatně, kdo by čekal něco jiného. Když je blonďatá a dlouhonohá kráska sama mezi šejky, kteří by si mohli koupit půlku České republiky, pokud by o ni tedy stáli?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.