Lucie Vondráčková: O problémech v těhotenství! Proč ho tak dlouho tajila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Vondráčková: O problémech v těhotenství! Proč ho tak dlouho tajila?

Nastávající mamince už se zvětšuje bříško. Rodit má koncem května.
Nastávající mamince už se zvětšuje bříško. Rodit má koncem května. (Foto Aha! – Jan Tůma, Trollbeads)

Konečně! Lucie Vondráčková (34) po třech měsících mlžení potvrdila informace deníku Aha!, že čeká druhé dítě. Zpěvačka přiletěla na skok do Česka a pochlubila se rostoucím bříškem. Začátky těhotenství pro ni ale byly peklem, trápily ji velké nevolnosti.

O tom, že je zpěvačka v jiném stavu, jsme informovali jako první těsně před předáváním loňských Slavíků. Lucie tehdy účast na galavečeru na poslední chvíli na rady lékaře zrušila a z Kanady, kde žije s hokejistou NHL Tomášem Plekancem (32), domů neletěla. Teď prozradila, co se vlastně stalo. „Třicetkrát za den mi bylo hůř, než je zdrávo. Koupelna byla můj nejlepší kamarád. Taková opožděná Kate Middleton,“ promluvila Vondráčková pro deník Aha! o velkých nevolnostech, které start jejího požehnaného stavu provázely. Ty už naštěstí ustoupily, a proto mohla na pár dní zaletět domů.


Zpěvačka je podle svých slov v šestém měsíci těhotenství. Rodit by měla koncem května. To, jestli bude mít jejich syn Matyáš (3) bratříčka, nebo sestřičku, ale netuší. „Nechceme to vědět, necháme se překvapit,“ řekla Lucie.

Proč tak dlouho mlžila?

„Je normální, že na začátku těhotenství sdílíte radostnou novinu jen se svými blízkými. V tom byla Lucka opatrná jako každá nastávající maminka,“ řekla deníku Aha! zpěvaččina manažerka Marta Říhová.

V jednom kole!

Vondráčková se doma zdrží do víkendu. Včera nafotila novou kolekci originálních šperků Trollbeads. Čeká ji také velká autogramiáda nebo rozhovor s duem Těžkej Pokondr pro rádio Frekvence 1. „Moc si ji neužijeme, ale jsme rádi i za těch pár dní,“ posteskl si zpěvaččin otec Jiří Vondráček (64).



Přečtěte si
levandulova
18. 3. 2015 • 17:26

Proc potom ta trapna fotodemonstrace jak neni tehotna

jozefe
5. 2. 2015 • 18:57

kdo to je vůbec ,to je nějaká uklizečka.

ivoadler
5. 2. 2015 • 16:11

Proč tajila problémy? Protože je mladá, krásná a úspěšná. Takoví lidé problémy nemají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.