Zbabělý plán prince Charlese: Dianě chtěl utéct od oltáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zbabělý plán prince Charlese: Dianě chtěl utéct od oltáře!

Princ Charles a Diana Spencerová. Tento snímek vůbec nemusel vzniknout!
Princ Charles a Diana Spencerová. Tento snímek vůbec nemusel vzniknout! (Foto: ČTK)

V Británii vyšla nová biografie prince Charlese (66) a přinesla šok – nejvytrvalejší čekatel na trůn v historii chtěl svatbu s Dianou (†36) zrušit pouhý den před obřadem!

Alespoň to tvrdí autorka Catherine Mayerová ve své knize Charles: srdce krále. Princ Charles si prý do poslední chvíle nebyl jistý, zda si chce vzít Dianu za ženu. „Den před svatbou byl naprosto zkroušený,“ prozradil důvěrný zdroj novinářce. Dokonce prý uvažoval o tom, že svatbu zruší!

Ach ta (ne)láska
Paradoxní je, že Diana Charlese údajně také nechtěla! „Nemůžu si ho vzít za muže! Prostě to nejde...“ píše se pro změnu v biografii lady od Andrew Mortona. Proč se nakonec pár nakonec »přinutil« a sňatek uzavřel, zůstává záhadou... Asi to, že už byly přípravy příliš daleko. „Máš přece už svůj obličej natištěný na ubrouscích!“ slyšel prý Charles.

A tak byli manželé, on miloval svou Camillu (67), ona měla své milence a nakonec se po 15 letech rozvedli. A ona rok na to zahynula při bouračce v Paříži...



Přečtěte si
anezat
5. 2. 2015 • 20:12

Tento fakt je známý už nejméně 23 let, taky jste tu mohli zaplnit stránku jinak, milí Aháci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.