Michaela Doubravová z Ulice: Má trojky! Ale radost nemá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michaela Doubravová z Ulice: Má trojky! Ale radost nemá...

Michaela Doubravová
Michaela Doubravová (Foto Aha! – Roman Souček)

Vypadá jako klasická šprtka, která vždycky vzorně naslouchala v první lavici. Zdání ale klame. Muzikálová zpěvačka Michaela Doubravová (23), známá také ze seriálu Ulice, se totiž ve škole vyrovnala těm největším chuligánům.

„Vždycky jsem byla tak trochu rebel, na střední škole jsem měla i trojku z chování,“ prozradila o sobě Míša, která vystudovala herectví na Pražské konzervatoři. I když by do ní takové výsledky nikdo neřekl, herečka tvrdí, že kvůli své energické povaze a »zlobení«, které ji neopouští ani během zkoušek v divadle, by v jiném oboru neuspěla.


„Na civilní povolání jsem dost crazy člověk. Obávám se, že to bych asi dělat nemohla. Ale je dobré myslet na zadní vrátka. Dost mě baví móda, takže bych určitě chtěla zkusit navrhovat oblečení a v budoucnu bych se nebránila ani vlastní restauraci,“ prozradila Doubravová.



Přečtěte si
anezat
5. 2. 2015 • 20:30

V dětských rolích byla roztomilá, teď vypadá jako povětrná ženština.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.