Život Jany Adamcové s dětmi v zahraničí: Na luxus z Česka musela zapomenout! Dřina a malý byt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Život Jany Adamcové s dětmi v zahraničí: Na luxus z Česka musela zapomenout! Dřina a malý byt!

Manželé Adamcovi
Manželé Adamcovi (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz)

Když se řekne Florida, každý si představí nádherné pláže a luxusní hotely. Moderátorku Janu Adamcovou (43) tam žene něco úplně jiného. Jde jí prý o vzdělání dětí. Zajímavé je nicméně i to, jak tam žijí a jak tráví čas...

Vzhledem k tomu, že režisér Jiří Adamec, kvůli pracovnímu vytížení nemůže být s rodinou po celou dobu pobytu, našla jeho rodina útočiště v pronajatém dvoupokojovém bytě v centru Miami.

„Máme výhled na bazén i na moře, ale to tady není žádná velká vzácnost, tohle město je plné zátok a zálivů, takže nějaká ta voda je téměř u každého věžáku,“ nastínila Jana, že jejich bydlení opravdu není žádný velký luxus.

První prázdninový výlet za angličtinou se Adamcovým podařil. Děti udělaly obrovské pokroky, a proto tentokrát odjeli na dva a půl měsíce. Po celou dobu budou navštěvovat státní základní školu, kde je také žádné speciální výhody nečekají.

„Není to tady žádná válečka, ráno odvedu děti do školy, jdu si zaběhat, něco nakoupit a připravit jim jídlo. Ve tři odpoledne je vyzvednu a až do osmi nebo půl deváté večer se učíme,“ popsala Jana Adamcová svůj všední den na Floridě pro web revue.idnes.cz. A se smíchem dodala, že konečně večer usíná i bez skleničky vína.



Přečtěte si
wanaxa
24. 6. 2015 • 10:36

A copak v Evropě umí vyjmenovat státy Ameriky a znají jejich historii? Kolikrát tady neznají ani historii Evropských států.

aveneta
10. 2. 2015 • 14:35

Takto může kecat jen ženská, která neví co je dřina a starosti, tady v Čechách má služku a zahradníka v té své vile, tak toto jí příjde jako odříkání v zájmu dětí.....ta by potřebovala na ty 3 měsíce makat v marketu či fabrice za 12 tisíc aby poznala co je obyčejný život a pak by takto neplácala hovadiny.

anezat
10. 2. 2015 • 10:59

marek.d
10. 2. 2015 • 10:33

Tam se ani nevaří, výjimečně, všude samé hotovky a polotovary, jejich polévkové konzervy jsou jediné, co uvaří (tedy ohřejí) - prostě je to blbka a líná ludra.

marek.d
10. 2. 2015 • 10:32

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.