Lucka Vondráčková potvrdila druhé těhotenství: Bude to kluk nebo holka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucka Vondráčková potvrdila druhé těhotenství: Bude to kluk nebo holka?

Lucka Vondráčková konečně potvrdila, že je v jiném stavu. Gratuluje!
Lucka Vondráčková konečně potvrdila, že je v jiném stavu. Gratuluje! (Foto: Aha! - Karel Kopáč)

Zpěvačka Lucie Vondráčková sice pár měsíců o svém těhotenství mlžila, ale teď už rostoucí bříško schovat nelze. Stříbrná slavice je doma a přiznala, že její syn Matyáš bude mít sourozence.

 „O mně se píše dva roky, že jsem znovu těhotná, ale až teď je to pravda,“ potvrdila serveru iDnes.cz. Rodit by měla zhruba na začátku léta a pohlaví zatím ona ani její manžel Tomáš Plekanec neznají.

Aha! psalo o jejím těhotenství psalo už na konci listopadu, ale zpěvačka vše rázně popřela a na svém facebookovém profilu na začátku prosince vystavila sérií fotek, kterými chtěla dokázat, že to tak není. Teď však s úsměvem přiznala, že pod srdcem opravdu nosí nový život.

Do Česka teď Lucka přijela pracovně a kromě kolotoče autogramiád, propagace jejího DVD a focení ji čeká i návštěva dětského centra Klokánek.



Přečtěte si
ararat
5. 2. 2015 • 08:41

Lucie Vondráčková,je krásná a inteligentní člověk.Ne jen že umí svou profesi,jako zpěvačka,ale zdá se,že je i praktická pro život,zná 5 řečí,tak že kolik řečí umíš tolikrát jsi člověkem.Její teta Helana také samozřejmě umí tančit,zpívat,ale každopádně je profesionálka.Ne hledám negativní rozdíly,vždy se snažím hledat ty pozitiva a co mě na nich baví.

bella.
4. 2. 2015 • 21:27

trkic

ararat
4. 2. 2015 • 19:00

já si budu peskovat koho chci a ty drž hubu,šmudlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.