Dcera (1 měsíc) Jany Kirschner stále nemá jméno! Jak jí tedy říkají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera (1 měsíc) Jany Kirschner stále nemá jméno! Jak jí tedy říkají?

Jana Kirschner
Jana Kirschner (Aha! – Marek Pátek)

Zatímco v západních zemích je čím dál tím běžnější, že rodič dá dítěti jméno klidně pár měsíců po porodu, u nás je to pořád poněkud nezvyklé. Nicméně Jana Kirschner (39) žijící v Londýně stále čeká, jak se její dcera projeví, aby k její osobnosti vybrala příznačné jméno.

Během druhého lednového týdne přibyl první dceři Jany Kirschner, Matildě, sourozenec. Její sestřička ale zatím jméno nemá. „Jmen máme připraveno několik, uvidíme, jak se projeví,“ říká novopečená maminka. Dceři zatím říká »malá« a čeká na vhodný okamžik, který určí její jméno.

Možná jí k výběru jména inspiruje cesta na rodné Slovensko, kam se brzy chystá. Cestou to ještě dokonce vzít přes Prahu, kde vystoupí v rámci koncertu v Obecním domě.



Autor:  mpa

Přečtěte si
defakto
4. 2. 2015 • 11:46

..... at jde bučet tato slovenská k.r.á.v.a třeba do p.r.d.e.l.e , Prahu může vynechat ! ..... doufám , že ta její "malá" nebude po ní !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.