Seznamte se, tohle má být nový milenec Agáty Prachařové, který proslul obnaženou »hokejkou«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Seznamte se, tohle má být nový milenec Agáty Prachařové, který proslul obnaženou »hokejkou«!

Hokejista Jirka Tlustý v minulosti absolvoval pár zajímavých skandálů. Mimo jiné ten s uveřejněnými erotickými mms.
Hokejista Jirka Tlustý v minulosti absolvoval pár zajímavých skandálů. Mimo jiné ten s uveřejněnými erotickými mms. (Aha! - Marek Pátek, ara)

Kdo je muž, kvůli kterému je podle některých médií manželství Agáty a Jakuba Prachařových těsně před krachem? Nejen velmi dobrý hokejista, ale také lamač dívčích srdcí. A v minulosti také hodně velký divočák, který své nádobíčko nechtěně ukázal celému světu!

Je to už pár let, co se na účet Tlustého bavila celá NHL a také celé Česko. Bývalý kluk bývalé holky Jaromíra Jágra Inny Puhajkové si totiž s jednou ze svých slečen posílal erotické MMS, které se dostaly na veřejnost. Včetně snímku, kdy má Tlustý svou »hokejku« připravenou ke střelbě!

„Udělal jsem chybu a dostal za to cennou lekci. Už se to nikdy nestane,“ kál se tehdy hokejista. Focení vlastního přirození ale nebyla jediná extravagance, při které se nechal Jiří Tlustý chytit. Stejný rozruch způsobila i fotografie, na které se Jiří ››olizuje‹‹ s jiným mužem! Tehdy musel vysvětlovat, že není gay ani bisexuál.

A dneska je tenhle divoch v hledáčku médií opět, jako údajný milenec Agáty Prachařové. To, že mu lhala, Jakub Prachař už připustil a mluví se o tom, že Agátu měla prozradit i účtenka ze Severní Karolíny, kde (snad jen shodou okolností) Tlustý hraje. A nás by moc zajímalo, jestli třeba nemá v mobilu nějakou tu Agátinu MMS.

 



Přečtěte si
news
11. 4. 2015 • 13:54

Největší humusačk a nejtlustší prasnice co v TV je On Prachař asi ví co oni mluví ale proč si tu debilku bral to tenkrát nikdo nechápal....

1395
9. 2. 2015 • 17:29

Ať k nám zajde do hospody my jí vopícháme hromadně a bude si jí týden chladit v lavoru.

hokyso
5. 2. 2015 • 05:29

50 odstínů šedé v barvách reálného života... http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/50-odstinu/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.