Laďka Něrgešová nahradí Cejnara: Oblíbená show TV Prima je zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Laďka Něrgešová nahradí Cejnara: Oblíbená show TV Prima je zpět!

Laďka Něrgešová je prý citlivější a chápavější moderátorka.
Laďka Něrgešová je prý citlivější a chápavější moderátorka. (Foto Aha! – Petr Novotný, ara)

Na Primě startují nové díly Jak se staví sen. Avšak bez moderátora Pavla Cejnara (38)! Tomu podle jeho slov televize ani nedala vědět, že se »jeho« reality show vrací na obrazovky. Dokonce už jsou prý natočené první tři díly s Laďkou Něrgešovou (39), které by měly odstartovat v březnu.

 „Je to jako by vám holka dala kopačky a ani vám o tom neřekla a začala si s někým jiným. Ten pořad byl moje miminko, které jsem si vypiplal,“ řekl deníku Aha! zdrcený Cejnar. „Moderování nabídli Laďce Něrgešové, která právě kvůli Cejnarovi dlouho zvažovala, zda to vůbec přijme. Přesvědčilo ji až to, že to bude úplně jiný formát, zaměřený hlavně na lidské osudy,“ prozradil zdroj z okolí pořadu.


Laďka má být podle našich informací citlivou a chápavou podporou soutěžících, kdežto Pavel prý byl v pořadu spíše pro odlehčení. „Nezlobte se, ale nebudu nic komentovat,“ odpověděla Něrgešová na dotaz Aha!, zda je novou moderátorkou reality show Jak se staví sen.

Co na to Prima?
„Od března se diváci mohou těšit na úplně nový Jak se staví sen, kde se více zaměříme na příběhy účinkujících. A změna čeká diváky i na postu moderátorky, pořadem bude provázet Laďka Něrgešová,“ potvrdila mluvčí TV Prima Marie Fianová.

Bude se dívat!
„Na první díl se budu dívat, chci vidět, co udělají s pořadem, kterému jsem věnoval tolik energie,“ prozradil Pavel Cejnar.



Přečtěte si
ararat
13. 2. 2015 • 21:05

třeba tak afektovaná,a předvádějící se

ararat
9. 2. 2015 • 12:56

jak se usvědčuje,že kouká na televizi,nána pitomá,chytrá jak rejdou a přitom je stejně blbáj jako tasshi..prostě nula od nuly pošla,lhářka...ach jo schovaná za sklem udělá ze sebe snad i celebritu. ale tak mě to moc nepřekvapuje její profese je : Vyšpulí, plivne, roztře , utře a .-nemá - ???????

bella.
5. 2. 2015 • 00:05

hm, tak jak se staví sen jsem občas viděla a to jen kvůli technickým a estetický fíglům architektů .Lidské osudy , tam kde chci vidět poslední trendy v architektonickém řešení bytu mě fakt nezajímají. Od toho je tady snad dojemná pošta pro tebe, nebo už není? Takže produkce vymyslela další doják pro panny a dívky. K čemu to bude? Něgrešová - empatická a jedno ucho?haha

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.