Bartoškův boj s rakovinou: Odmítl paruku a přiznal, jak na tom skutečně je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartoškův boj s rakovinou: Odmítl paruku a přiznal, jak na tom skutečně je!

Takhle nedávno zvěčnili Bartošku fotografové společenského týdeníku. Kvůli chemoterapii přišel o vlasy.
Takhle nedávno zvěčnili Bartošku fotografové společenského týdeníku. Kvůli chemoterapii přišel o vlasy. (Reprofoto Sedmička)

Měl být hlavní hvězdou seriálu Já, Mattoni. Role se bohužel musel vzdát, zaskočila ho totiž zákeřná rakovina. Dnes po několika měsících léčby Jiří Bartoška konečně přiznává, jak na tom zdravotně je…

Původně sám herec i filmový štáb, věřil, že natáčení zvládne. Hraním strávil sedm natáčecích dní, pak natáčení přerušil, protože musel podstoupit začátek léčby rakoviny lymfatických uzlin v mezihrudí.

Štáb se snažil Jiřímu Bartoškovi vyjít vstříc, nejdříve se proto točily scény, kde herec nehraje, aby měl na léčení čas a klid. Vzhledem k tomu, že první série chemoterapie nezabrala, jak by měla, dostal Bartoškovu roli kolega z branže Alois Švehlík (75). Bartoškovi, kterému slezly při léčbě vlasy, nabídli filmaři i paruku. "On ale, že by to bylo fajn, ale nejde to. Musi se prý teď plně věnovat léčbě," pronesl zdroj z televize.

„Přestože moje léčba pokračuje úspěšně, neumožňuje mi vrátit se prozatím k herecké práci,“ vyjádřil se Bartoška ke svému zdravotnímu stavu pro deník Blesk.

„Děkuji vedení České televize i celému štábu, že tyto důvody přijaly s pochopením a v natáčení pokračují s novým obsazením,“ přidal herec omluvu za komplikace při natáčení seriálu, které zkomplikovala jeho nemoc.



Přečtěte si
bezodkladne
3. 2. 2015 • 13:57

A budu kouřit a budu !!

anitsalv2012
2. 2. 2015 • 18:14

40ks delších slezly mu vlasy no a co změna vizáže mu neuškodí

britva
2. 2. 2015 • 18:10

už to prý omezil z 80 na 40

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.