Rychtářův film o Ivetě: Čeká na 100 milionů a Štaidla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rychtářův film o Ivetě: Čeká na 100 milionů a Štaidla!

Fotografie
Fotografie (internal)

Minulý týden všechny fanoušky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) potěšila zpráva o přípravě jejího biografického filmu. Producent musí sehnat 100 milionů. Také však musí zajistit, aby Artur (18) a Ladislav (69) Štaidlovi promluvili o Ivetině životě!

I když sám producent počítá s tím, že by do kina na tento film mohlo zamířit až milion diváků, snímek se na světlo světa nejspíš vůbec nedostane. Problémů je totiž hned několik.

„Zaprvé by celý příběh musel napsat scenárista, který není ovlivněn míněním o Ivetě a dva roky by obcházel sousedy, kamarády a lidi, se kterými Iveta vyrůstala. Jedině touto cestou by bylo možno napsat co nejvěrohodnější scénář,“ sdělil deníku Aha! producent Zdeněk Kubík, který stojí za snímky Hranaři či Czech Made Man.

„Největší problém by byl s Arturem a Ladislavem Štaidlem, kteří tvoří velkou část života Ivety Bartošové a bez jejich pohledu a vyprávění a pohledu na život zpěvačky určitě film vzniknout nemůže,“ má jasno producent. Tomu se po zveřejnění informace o tom, že zatím není znám scenárista filmu, začali ozývat nejrůznější divné existence.

„Iveta k sobě vždy přitahovala podivíny, tak mě to vlastně ani nepřekvapuje,“ dodal Kubík pobaveně. Sám dokonce celý projekt považuje za bláznivý nápad, který s největší pravděpodobností ztroskotá, a to i na tom, že na tento film je potřeba 100 milionů korun. Ty jsou zatím v nedohlednu.

Josef Rychtář: Iveta by si pravdivý film zasloužila
„Iveta by si zasloužila, aby o ní vznikl pravdivý film, ve kterém by bylo ukázáno, že to v životě neměla zrovna jednoduché. Jsem připraven se podílet na scénáři. Mnoho ze svého života mi za ty tři roky našeho společného soužití stačila převyprávět,“ říká se slzami v očích vdovec Josef Rychtář (56).

Nejdražší byla Bathory! Jakubisko měl kvůli tomu dluh 85 milonů!
Film o Bartošové by měl spolknout 100 milionů korun, ale zdaleka by se nejednalo o nejdražší životopisný snímek v našich zeměpisných šířkách. Film Bathory od Juraje Jakubiska stál neuvěřitelných 300 milionů.

Přečtěte si
leandro1
6. 2. 2015 • 22:41

Kdyby se film o IB někdy točil,mohla by ji hrát mladá herečka Kristýna Janáčková.Podívejte se na ni a představte si ji s blond vlasy.

hokyso
5. 2. 2015 • 05:31

50 odstínů šedé v barvách reálného života... http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/50-odstinu/

leandro1
4. 2. 2015 • 18:35

Kdyby se někdy točil film o Ivetě B.tak si myslím,že Krystína Janáčková by ji mohla hrát.Hraje v seriálu Cesty domů.Je ji podobná i postavou.Jen ji přebarvit na blondýnku.

va45
4. 2. 2015 • 18:33

To chce klid,kyby tam měl v tom filmu figurovat Rychtář tak už teď je to propadák.Jestli se někdy to stane,že se o Ivetě film natočí tak až se bude psát scénář tak se nebodou ptát vola Rychtáře. Ten už teď v tom vidí akorát jak přijít k prachům.Jen blázen by ho do natáčení filmu zapojil.

ararat
4. 2. 2015 • 10:40

prdyvrdy-oxallis-thassi..možná se dozvíme,trubičko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.