Krvavé neštěstí na koncertu Michala Davida: Vypíchli oko jeho příteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krvavé neštěstí na koncertu Michala Davida: Vypíchli oko jeho příteli!

Michal David podcenil chování fanatického fanouška.
Michal David podcenil chování fanatického fanouška. (Foto Aha! – David Malík, reprofoto TV Barrandov, ara)

Velké drama zažil Michal David (54). Na koncertě podcenil chování fanatického fanouška. Ten se rozzuřil a zaútočil! Prstem vypíchl oko technikovi, který bránil zpěváka a hitmakera!

„Ten kluk jezdil na všechny moje koncerty a byl hodně dotěrnej. Až jsem byl z něho zoufalej,“ zavzpomínal David na největšího šílence, se kterým se v životě setkal. „Jednou někam za mnou zase přijel a mě napadlo zbavit se ho tak, že jsem poprosil našeho bodrého technika, aby ho nějak zdržel a zabavil. Řekl jsem mu – už tady byl zase za mnou a já budu hodinu řešit jenom jeho a přitom mám jinou práci,“ popsal Michal své osudové rozhodnutí.

„Ten můj technik za ním tedy přišel, chtěl ho vzít a odvést stranou, a ten kluk mu vypíchl prstem oko,“ svěřil se zpěvák s hororovým zážitkem v pořadu Sejdeme se na Cibulce. „Fanatičtí fanoušci můžou udělat i ze života peklo. Proto se na ně musí po dobrým. Je potřeba s nimi jednat opatrně,“ dodal David. Moc dobře si je vědom toho, že místo technika mohl přijít o oko on! Největší tragédie Michala Davida?
Když přišel o dceru!

Byla to největší tragédie, kterou Michal David zažil. Před 15 lety zemřela na leukemii jeho mladší dcera Míša (†9). „Když člověk přijde o děcko, zhroutí se mu celý svět pod nohama. Absolutně jsem neměl chuť nic dělat, ani žít,“ přiznal otevřeně v dokumentu Tajemství Michala Davida, který TV Barrandov odvysílá dnes večer.



Přečtěte si
univerzalnizena
30. 1. 2015 • 22:23

to sem byla ja

eisenbieger
30. 1. 2015 • 19:00

pitscho , slovo "zapomnel" si pise takhle ...asi znas dobre normalizacni dobu a proto si te dobre umim predstavit na MDZ ...za oponou vasi ROH mistnosti modry kalhotky na gumu u kolen a kolega zasouva

ivoadler
30. 1. 2015 • 10:23

Vždyť si ty hvězdy své fanoušky pěstují. Jedno je ale jisté: čím větší fanoušek, tím větší howado.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.