Lumír z Ulice Václav Svoboda: Promluvil o své rodině! Dcera měla vážně velkou smůlu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lumír z Ulice Václav Svoboda: Promluvil o své rodině! Dcera měla vážně velkou smůlu…

Václav Svoboda se rozpovídal o rodinných poměrech.
Václav Svoboda se rozpovídal o rodinných poměrech. (TV Nova)

Václav Svoboda (51), kterého mají diváci Ulice už 10 let zafixovaného jako Lumíra Nykla, o své rodině často nemluví. Nyní se rozpovídal, s kým vlastně bydlí a jak se daří jeho dceři. V kontaktu jsou pouze na dálku, dokonce ji ani nevychovával.

V rozhovoru v magazínu Sedmička Svoboda přiznává, že se ženami to nikdy neměl jednoduché. Vždycky, když se zamiloval, tak ho přítelkyně poslala brzy k vodě. Nyní žije se svou přítelkyní, ale sezdaní nejsou. „Ženatý jsem nikdy nebyl,“ říká. Z minulého vztahu má ale dceru, která žije daleko od něj.

„My jsme s dcerou nikdy nežili, takže jsem na ni neměl takový vliv. Měla nového tatínka, se kterým žila ve Vyškově. Vyučila se kadeřnicí, ale bohužel tam není tolik práce. Zkoušela to, ale jen za pronajmutí křesla v kadeřnictví se platí takové peníze, že si to může dovolit jen ten, kdo má už dlouholetou a stálou klientelu,“ popisuje Svoboda těžkou životní situaci své dcery.

Práci v oboru nenašla, a aby se uživila, musí se pořádně otáčet. „Dělá v nonstopu dvanáctky. Nikdy jsem nelpěl na tom, aby byla herečka. Tohle povolání není jednoduché a za prací se musí jezdit,“ uzavírá herec.

 



Přečtěte si
lalia
26. 9. 2015 • 13:58

Berte to přece normálně.Holka se vyučí,chce dělat na co se vyučila ,je to její koníček,vždycky po tom toužila být kadeřnicí a nyní je to nemožné.Všeobecně,takové děvče je zrazené a nešťastné.Snažte se to pochopit.Každý není flegmatik a hodí to za hlavu.Opravdu to kadeřnice po vyučení nemají lehké.Před r.1989 toto trápení nebylo.

jakeline
1. 2. 2015 • 16:28

Já tomu článku nerozumím práci má i když ne ve svém oboru takových je tisíce není sama

britva
31. 1. 2015 • 08:57

tomu článku dost dobře nerozumím. má dceru, dcera maká v non-stopu, nebyl nikdy ženatý, na ženy neměl nikdy štěstí, no a co dál. to je jako všechno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.