Krásná Iva Kubelková si dělá nepřátele: Čím všechny neuvěřitelně vytáčí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásná Iva Kubelková si dělá nepřátele: Čím všechny neuvěřitelně vytáčí?

Iva Kubelková
Iva Kubelková (Foto Aha! - Jan Tůma)

Do povědomí českého showbyznysu se dostala v roce 1996, kdy se zúčastnila soutěže krásy a získala titul Vicemiss České Republiky. Tak odstartovala svou úspěšnou kariéru. Dnes je Iva Kubelková spíše moderátorkou než modelkou a začínají o ní kolovat nepěkné zvěsti…

Všechno to začalo tím, když začala místo Gábiny Partyšové moderovat bulvární pořad Top Star na Primě. Její kritici tvrdí, že tehdy došla k závěru, že rozumí úplně všemu, začala radit zkušeným reportérkám, a nejen to. „Porady vypadají dost komicky. Ona si vůbec neuvědomuje, že je všem pro smích a snaží se všem vnucovat svá moudra,“ řekl týdeníku Sedmička zdroj dobře obeznámený s děním na Primě.

Podobná situace vládne i v realizačním týmu soutěže krásy Česká Miss. Kubelková se vnutila do přízně nové majitelky soutěže Marcely Krplové a vzhledem ke svým zkušenostem z modelingu má opět pocit, že do věcí vidí a může o nich rozhodovat. „ Její ego je tak vysoké, že už leze na nervy úplně všem,“ svěřil se prý týdeníku zdroj z České Miss. „Namluvila vedení soutěže, že se významné osobnosti budou do poroty hrnout, a dokonce že to budou dělat zadarmo,“ popisuje zdroj, jaké starosti připravila Kubelková produkci soutěže krásy. „Všichni je odmítají a Iva místo toho, aby přiznala vlastní chybu, tvrdí, že jsou všichni neschopní a jen ona ví, jak to funguje,“ prozradil informátor a dodal že, sama Iva si tímto způsobem vydělává nemalé peníze.



Přečtěte si
Mnau1
30. 7. 2019 • 03:55

Iva Kubelkova a Jitka Boho Valkova jsou nejhezci MISS. Temer vsechny modelky a misky si porizuji deti az jim tikaji biologicke hodiny, coz IK neudelala.Taky vystudovala vysokou skolu a ma hezke manzelstv. Stale se udrzuje v kondici, vypada prirozene a sympaticky. Nevede hloupe reci o plastickych opeacich a ruznych zasahu v obliceji, jak se to musi delat s citem. Pritom ta, co to tvrdi se nevidi, ze ji padaji kouky a uz ma z profilu kaceri zobak. IK vypada krasne a ma spokojeny zivot a to bude asi trnem v oku mnoha lidi.

bella.
1. 2. 2015 • 22:13

tasshi

bella.
1. 2. 2015 • 22:11

illis

bella.
1. 2. 2015 • 22:10

soorry sorry, ale na Sama doma kouká vůbec někdo? Taková kravina, tam si nafoukaná Kubelková musela připadat hodně pod cenou, - i když moc si ani v seriálech nepolepšila, natož komentováním VIP .Prostě není to extra třída !

soorry
1. 2. 2015 • 11:51

Jágr si hledá samé MISS, aby se předvedl, že má na to nej, a nic z toho, jen polaškuje a do života se mu s nimi nechce, už má roky a za pár let si bude vybírat v domově důchodců. Udělaly holky, a jejich dost, dobře, že si našly jiné partnery.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.