Tereza Kerndlová: Místo svatby ples! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tereza Kerndlová: Místo svatby ples!

Tereza Kerndlová vystoupila na plese se žhavými rytmy R n´B a sexy tanečnicemi, a svatbu Andrey Verešové musela oželet.
Tereza Kerndlová vystoupila na plese se žhavými rytmy R n´B a sexy tanečnicemi, a svatbu Andrey Verešové musela oželet. (Aha!: Alexandr Malachovský)

PRAHA – Mladá zpěvačka Tereza Kerndlová (20) se stala hlavní hvězdou 10. reprezentačního plesu pražského Obecního domu! Se svými žhavými a sexy rytmy měla ten den původně sice vystoupit i na svatbě Andrey Verešové.


PRAHA – Mladá zpěvačka Tereza Kerndlová (20) se stala hlavní hvězdou 10. reprezentačního plesu pražského Obecního domu! Se svými žhavými a sexy rytmy měla ten den původně sice vystoupit i na svatbě Andrey Verešové v Mariánských Lázních, kde byla vedená v programu, z toho ale nakonec sešlo. „Vznikl bohužel střet dvou stejných časů,“ prozradil deníku Aha! Terezin manažer a přítel René Majer z agentury ArtOne. Nebyla ale jediná, koho ples ze svatby odlákal!

Na svatbě Verešové byla očekávána i zpěvačka Yvetta Blanarovičová, ta však s reportérem televize Nova Michalem Sochorem ples Obecního domu moderovala a jeho pódium opouštěla až dlouho po půlnoci. Smutek nad zmeškanou svatbou ale nedala znát, Yvetta naopak zářila spokojeností nad tím, že její přítel Marco, který měl po komplikované zlomenině holení kosti čtyři měsíce nohu v sádře, už je v pořádku. „Sice na něm vidím, že noha je občas ještě trochu nejistá, ale už zase běhá a to je nejdůležitější!“ radovala se Yvetta. A kdo všechno Obecnímu domu a jeho hostům zpíval? Třeba Marie Rottrová, rozložitý americký jazzový zpěvák Greg Lawrence, The Beatles Revival nebo 4Tet Jiřího Korna! Ten na ples dokonce přispěchal rovnou po skončení Eurosongu, který ten večer v přímém televizním přenosu moderoval.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.