Scény z umírání Batulkové v Ordinaci, které vám neukážou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Scény z umírání Batulkové v Ordinaci, které vám neukážou!

Dana Batulková v Ordinaci neumírá zrovna moc hezky.
Dana Batulková v Ordinaci neumírá zrovna moc hezky. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Vlastní smrt sehrála na jedničku! Nejen Dana Batulková (56) ronila slzy nad skonem své seriálové postavy doktorky Marie Pokorné, ale i celý štáb Ordinace v růžové zahradě 2. Záběry byly tak emotivní, že to bylo moc i na režisérku oblíbeného seriálu.

„Jestli si diváci myslí, že brečí u televizních obrazovek sami, tak je musím ujistit, že v těchto situacích roní slzy celý štáb,“ prozradila producentka Lenka Hornová. Při přetáčení scény, která vznikala v ateliérech dva dny, žmoulali kapesníky i ostřílení rekvizitáři. Režisérka Jana Rezková plakala dokonce nahlas a za své slzy se nestyděla. „Já jsem u toho brečela už doma, když jsem si pročítala scénář. Když to pak hrajete s kolegy z očí do očí, o to více je to náročnější,“ přiznala sama herečka.

„Smrt v seriálu je vždycky citlivá záležitost a uchylujeme se k ní vždy jen v krajním případě. Na druhou stranu smrt k životu patří, navíc v seriálu z nemocničního prostředí. Dana Batulková je skvělá herečka a teď je nám všem líto, že odchází. Od začátku ale bylo v plánu, že Dana v seriálu bude hrát jen půl roku,“ dodala scénáristka smířlivě.

Uvidíte zítra v TV
Dana Batulková alias MUDr. Marie Pokorná umírá v Ordinaci na selhání jater
způsobené žloutenkou. Protože začala krvácet, nebyl možný převoz do nemocnice. Lékaři jsou připraveni na transplantaci, ale velké šance jí nedávají. Marie nechce jít do nemocnice, ale ráda by zůstala u svých dětí. Nakonec zemře u doktorky Běly Valšíkové v podání Zlaty Adamovské (55).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.