Dnes je to 8 let od sebevraždy Karla Svobody: Syn mu poslal mrazivý vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dnes je to 8 let od sebevraždy Karla Svobody: Syn mu poslal mrazivý vzkaz!

Co vzkazuje Petr Svoboda tátovi?
Co vzkazuje Petr Svoboda tátovi? (Foto: Aha! - Pekárek, Hykl, Malachovský, Přibyl)

Dnes je smutné výročí úmrtí Karla Svobody (+68), který se zastřelil před svým domem v Jevanech. Co mu vzkazuje do nebe jeho syn Petr?

Petr Svoboda jde ve šlépějích svého otce, skládá muziku ve studiu, kde Karel Svoboda napsal svoje největší hity, a tak není divu, že by jeho syn stál o to, slyšet tátův názor na jeho hudbu.

„Často se ptám, co by táta na mojí práci řekl, co by se mu líbilo,“ přiznává Petr Svoboda, že často myslí na svého otce. „To se dozvím, až zaklepu svými bačkorami a budeme si o tom u nebeského baru povídat,“ dokončil Petr v pořadu Barrandovská Sedmička odvážnou myšlenku s vírou, že jednou ho táta poplácá po zádech za dobře odvedenou práci.



Přečtěte si
bella.
29. 1. 2015 • 09:38

textař tak docela nebyl, ale do textů mluvil a Ještě, že tě lásko mám byl např, jeho nápad.Jinak v pravém slova smyslu opravdu textař nebyl. kraken666. je dál pro mě nepřekonatelný hnus, s kterým se nebavit, nereagovat je jediný možný řešení.

bella.
28. 1. 2015 • 22:43

ararat tys tupá houska, s genialitou se buď narodíš, nebo ne. Výchovou jí nezískáš A co je ti do toho , co komentuji já ? Řekla bych , že vůbec nic, Jolando .Jdi si zase udělat tanyny a neotravuj lidi.

ararat
28. 1. 2015 • 17:10

a to jsi viděla v kině,bože to primitiv...byl to talentovaný člověk,co skládal písně a muzikály.a nikdo nemá právo kritizovat jeho charakterový profíl anity HVĚZDO!!!!!! a co si dělal v soukromí nikdo neví ani ty hajzzlbábo...jeho soukromí je jen jeho problém,určitě měl plusy a mínusy v povaze,nikdo se nerodí geniální...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.