Velké tabu prolomeno: Jak vlastně souloží morbidně obézní lidé? Tlouštíci si posílají tipy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velké tabu prolomeno: Jak vlastně souloží morbidně obézní lidé? Tlouštíci si posílají tipy!

Když je tuk na obtíž...
Když je tuk na obtíž... (Foto: INT, Facebook )

V dnešní době se na nás ze všech stran valí obrázky dokonalých lidí s těly vypracovanými v posilovně. Už to vypadá, že podobné ilustrační obrázky se stávají realitou. Opak je ale pravdou. Lidí s civilizačními chorobami den ode dne přibývá a jedním z největších strašáků je obezita. Jaké radosti si (kromě hromady smažených křidýlek a majonézových chlebíčků) dopřávají obézní jedinci a jak se svým hendikepem vyrovnávají?

Všichni blogeři, kteří popisují své sexuální zážitky s nějakou to desítkou kil na víc, se shodují v jednom – člověk se nesmí stydět. Partneři mají být více sebevědomí a nehroutit se, když náhodou něco nefunguje. To je sice hezké a pravdivé, ale jak to s takovou nadváhou funguje prakticky?

Misionářská poloha

Přítelem tlusté ženy je polštář. Vlastně hromada polštářů, se kterými si vypodloží problematické partie. To funguje zvláště u misionářské polohy, která může být problematická. Vypodložením bederní páteře a zadečku se partnerka přiblíží k partnerovi, pro kterého by jinak penetrace mohla být problematická. Hlavně kvůli tomu, že kvůli mnoha vrstvám kůže a tuku by měl tak trochu problém s tím, kam vlastně zasunout. Pokud je toho partnerka schopná, může si ještě přitáhnout rukama kolena. Pro obézní muže je tato poloha problematická, protože přes břicho by se ke své milované ani nemuseli dostat.

Poloha z boku

Podle komentářů tato poloha může dělat problémy oběma. Mužům opět kvůli břichu a některým ženám kvůli velké zadnici. „Můj zadek je zkrátka příliš velký. I kdyby měl můj přítel gigantický penis, do mé vagíny se k této pozici nedostane,“ říká autorka zahraničního blogu.

Na koníčka

Tahle poloha patří k oblíbeným. Pokud není žena 3x těžší, než její partner, není prý třeba bát se žádných zranění. Muži je potřeba dát po zadek polštář, aby úd dostal výš, a jízda může začít. I když u hodně silných žen jsou potřeba další opatření. „Raději si nejdřív posunu tuk na stehnech, abych se lépe dostala k partnerovi. Pak si nazvednu špeky na břiše a kroužím kolem penisu partnera tak dlouho, dokud není býk ve stáji,“ popisuje obrazně blogerka s přezdívkou msvaginascience.

Zezadu

Zřejmě technicky nejjednodušší poloha, pokud tedy partner nemá obří panděro a k ženě by se opět nedostal. Silnější žena si opět může dát polštář pod břicho a lépe se tak vyšpulit partnerovi, který tak mezi vrstvou různých tukových zákoutí najde snáze ten správný otvor.



Autor:  mpa

Přečtěte si
Manson
22. 8. 2016 • 15:48

Ono záleží taky na velikosti, protože když je chlap tlustej a k tomu má malý penísek, tak tam už se togho moc délat nedá. Ale zase opatrně, ne vśechno, co je v reklamě, taky platí.. Tady je pár informací pro představu http://www.zvetsenipenisu.co/zvetseni-penisu-11-realnych-odpovedi-na-nejcastejsi-otazky/

jerry
3. 6. 2015 • 06:35

Brrrr....

univerzalnizena
30. 1. 2015 • 22:21

to sem já

britva
29. 1. 2015 • 23:58

nechutnej článek. ještě nechutnější, než když přejeji džambulku

britva
29. 1. 2015 • 23:56

tak tím bych se moc nechlubil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.