Moderátor Moravec odmítá narážky na svou sexualitu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátor Moravec odmítá narážky na svou sexualitu!

Moderátor ČT 1 Václav Moravec tvrdí, že jen provokoval.
Moderátor ČT 1 Václav Moravec tvrdí, že jen provokoval. (Jiří Hadač / Blesk)

Comming out?! Poznámka Václava Moravce (40) během sobotního televizního přenosu z cen české filmové kritiky upoutala pozornost veřejnosti. Podle mnohých, a především k velké radosti gay komunity, se moderátor politických debat ČT otevřeně přiznal ke své homosexuální orientaci!

Pravda, zas tak nečekaná novinka to není, leč Václav Moravec svou náklonnost k mužům nikdy veřejně nekomentoval a toto téma tak zůstávalo nezodpovězené. V úvodu přímého přenosu moderátor pronesl: "Poznamenal jsem si tady heslo 'Představit partnery'. Nevím, jak vy, já mám jednoho. Ale dnešní doba si žádá partnerů více..."


Nejen, že si za svou narážku vysloužil od zaplněného sálu potlesk, ale gayové se zaradovali, že konečně u Moravce proběhl "comming out", což je chvíle veřejného přihlášení k jiným sexuálním preferencím. To však on sám trochu překvapivě popírá: " Byla to provokace. A jak je vidět, vyšla," napsal SMS zprávu na dotaz Blesku.

Přečtěte si
jjizanka001
28. 1. 2015 • 09:40

Gayové jsou "černými vzadu" ve všech sdělovacích prostředcích a docela je ovládají.Lidem ale dřív vadí MOLOCH zvaný ČT,kde je tolik zaměstnanců a redakcí které musíme platit.Jde o tisíce darmošlapů a připočítáme-li k tomu jejich rodinné příslušníky,jde o desetitisíce lidí na které si netroufají ani čeští politici a raději jim lezou někam.Proto si také mohou dovolit mluvit hnusnou češtinou (Václavek,Takáč a další)a likvidovat toho,kdo se jim postaví.Své o tom ví Klaus a teď i současný prezident Zeman.

bella.
27. 1. 2015 • 15:31

Řekla bych, že gay lidem je úplně fuk, jestli nějakej Moravec sdělí národu, že má rád kluka! Moravec je vyčpělý jako žurnalista, to je pro mě důležité, zbytek je o ničem.

ivoadler
27. 1. 2015 • 14:40

Mám jednoho partnera. Budiž. Doba žádá mít partnerů více. Tady už si pouští hubu na špacír. Jak na to vůbec přišel? Řada lidí by byla ráda, kdyby vůbec nějakého partnera měla. A ten blb tady hauzíruje s tím, že by jich mělo být víc. Je nechutný. To mělo být vtipné?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.