Nora Fridrichová tři měsíce před porodem: Za krizi se Zárubou můžou jeho »dílničky«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nora Fridrichová tři měsíce před porodem: Za krizi se Zárubou můžou jeho »dílničky«!

Nora Fridrichová čeká své druhé dítě.
Nora Fridrichová čeká své druhé dítě. (Aha! – David Kundrát, ara)

Loni na jaře proběhla médii zpráva, že Nora Fridrichová (37) a Robert Záruba (47) se rozcházejí. Dnes už víme, že na rozchod nedošlo a pár se těší na narození svého druhého potomka. O příčinách hluboké partnerské krize, ale mluví naprosto otevřeně.

 „Extraliga za to nemohla. To jsme si zavinili sami,“ prohlásila Nora Fridrichová a vyvrátila tím, že by za krizi mohlo vysoké pracovní nasazení. Co tedy podle Nory bylo hlavní příčinou?

„Já se trošku domnívám, nechci tedy nijak hanit muže, ale myslím, že každý z nich musí mít něco, k čemu se upíná,“ rozpovídala se Nora, nejen o svém muži, pro server revue.idnes.cz.

 „Nechci se pánů dotknout, ale mám to tak okoukané z okolí, že my, ženy, se láskyplně staráme o své děti, muži taky, ale oni k tomu ještě mají své dílničky, ať už vypadají jakkoliv,“ popisuje moderátorka své postřehy ze života mužů.

Když je s tímto žena smířená, dojde jí, že proti některým věcem se nedá bojovat. Jsou muži, kteří vysedávají po barech, a tak je Nora vlastně ráda, že její Robert vysedává u sportovních statistik, i když každé plus přináší i mínusy. „Dokáže spát jen čtyři hodiny denně. Bavíme se o období, kdy je hokejová sezona, což bývá půl roku. Trochu se o něj bojím a přeju mu, aby z toho měl co nejmenší následky,“ přiznala Nora, že Robertovo pracovní tempo jí trochu děsí.

 



Přečtěte si
1pravda1
29. 1. 2015 • 11:22

Vittiligo - bílé fleky je nevyléčitelná nemoc, která přichází při totálním psychickém i fyzickém oslabení organismu - je to autoimunitní porucha, tak to, že by měl zvolnit je nutné! Ale komu není rady - tomu není pomoci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.