POZOR! Herečka z Ulice Doubravová může být ošklivě nemocná: Podezření z nakažlivé infekce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

POZOR! Herečka z Ulice Doubravová může být ošklivě nemocná: Podezření z nakažlivé infekce!

I když má Míša dýchací obtíže, »vypalovala si na mejdanu zobák«.
I když má Míša dýchací obtíže, »vypalovala si na mejdanu zobák«. (Foto Aha! – Pavel Machan, Facebook.com)

Hazarduje nejen se svým zdravím, ale ohrožuje také ostatní! Doktoři pojali podezření, že Michaela Doubravová (23) má černý kašel. Přesto si herečka ze seriálu Ulice vyrazila do společnosti!

„Několik měsíců už strašně kašlu. Lékaři mě poslali na plicní, dokonce se obávají, zda netrpím černým kašlem,“ vyděsila přítomné Míša s tím, že o existenci infekčního onemocnění neměla ani ponětí. Ani to ji ovšem neodradilo od pokuřování cigaret a popíjení na večírku k uvedení nového parfému, kde navíc mohla nakazit spoustu lidí. Tomu se říká nezodpověndost!

Šíří se vzduchem

Černý kašel je vysoce nakažlivé, akutní infekční onemocnění. Šíří se vzdušnou cestou, kapénkovou infekcí, blízkým kontaktem. Onemocnění je častější u dívek. Inkubační doba je asi 10 až 20 dní. Projevuje se krátkým, štěkavým kašláním, to je následováno hlubokým, obtížným nádechem s lapáním po dechu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.