Vědci zjišťují: Našim mužům se »zavalují« penisy! O co jde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vědci zjišťují: Našim mužům se »zavalují« penisy! O co jde?

Fotografie
Fotografie (internal)

Blahobytný životní styl se nám může za pár desítek let pěkně vymstít. Zatímco v mnoha zemích stále umírají děti na podvýživu, v Západních zemích se naopak přežíráme. I když už umíme vyléčit většinu nemocí, k záchraně reprodukce to možná nebude stačit. V čem je tedy zakopaný penis?

Špatná životospráva, tučná jídla a minimum pohybu. To je důvod, proč se nám muži (a nejen oni) dnes čím dál tím víc zakulacují. Šokují příběhy monstrózně obézních jedinců nepřicházejí už jenom z USA, ale začínají se objevovat i v Evropě. Vysoká váha se projevuje na celém těle, ale mužům zakrývá přetékající tuk jeden důležitý orgán…

Miliony obézních mužů už trpí syndromem tzv. zavaleného penisu. Jejich chlouba má sice normální rozměry, ale kvůli uloženým tukům v podbřišku už není vůbec vidět! Tito muži vypadají, jako by měli miniaturní penis, nebo hůř, partnerka ho pod haldami špeků ani pořádně nemůže najít! Zatímco těm šťastnějším je vidět aspoň část žaludu, opravdu tlustí jedinci už mají celý penis skrytý. To přináší mnoho nechutných potíží - kolem žaludu v předkožkovém vaku udržují bakterie a odumřelé buňky, takže se tam ukládá páchnoucí maz. Nehledě na to, že s takovým nástrojem si muži ani nemůžou užít. Nepomůže žádná operace, pokud nezhubnout, nemají šanci na styk. Kvůli rostoucí obezitě ale očekáváme, že zanořený penis bude stále častějším problémem,“ tvrdí američtí urologové v článku pro Medical Daily.

Autor:  mpa

Přečtěte si
mekanik
27. 1. 2015 • 17:53

ararat nebudˇzlá

ararat
26. 1. 2015 • 21:25

nervy máš na pochodu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.