Smutný pohled na manželku šéfa Pohlreicha: Bojuje s rakovinou i s pomluvami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutný pohled na manželku šéfa Pohlreicha: Bojuje s rakovinou i s pomluvami!

Zdeněk Pohlreich je teď pro svou ženu velkou oporou. Společně bojují proti zákeřné nemoci.
Zdeněk Pohlreich je teď pro svou ženu velkou oporou. Společně bojují proti zákeřné nemoci. (Aha! - Petr Novotný, facebook)

Před nedávnem se jistý lehce bulvární server rozhodl roznést na kopytech manželku kuchaře Zdeňka Pohlreicha Zdenku. A protože se jednalo o léta starou kauzu s erotickou zápletkou, v níž figuruje mrtvý milenec a žena šéfkuchaře aktuálně čelí ataku rakoviny, rozhodli jsme se kampaně proti ní neúčastnit. Ona sama se však rozhodla prostřednictvím sociální sítě bránit.

Na svém profilu oznamuje přátelům fakta o zdravotním stavu doložené aktuální fotografií. "Celé mé rodině, přátelům, svým žákům, kolegům a všem, kteří jste mi napsali nebo volali, ať vše ustojím a zvládnu, všem Vám chci moc poděkovat:-) Moc si toho vážím! Už 3 měsíce bojuji s rakovinou a i přesto všechno se najdou lidé, kteří to vědí, ale jejich vyšší zájmy jako je msta, závist a pošpinění je neodradí od nechutností a propírání Vašeho soukromí na veřejnosti," píše Zdenka.


Na dalších řádcích jmenuje konkrétní lidi, kteří jí mají za úplatu pomlouvat a špinit. I pro ně má zprávu: "Chci vzkázat, že nás se Zdenečkem nic nezastaví, ani voda ani vítr, my jedeme do kopce i z kopce, prostě jedeme stále a nic a nikdo nám v tom nemůže zabránit."

A jak bere její nemoc šéf Zdeněk Pohlreich? "Se Zdeňkem nás moje nemoc hodně stmelila a spolu proti ní bojujeme. Žijeme pouze přítomností a veškerou energii dáváme do toho, abych ji porazila," řekla k tomu Aha! odhodlaně Zdenka.



Přečtěte si
bella.
27. 1. 2015 • 02:23

ararat čti jak často

anavivana
26. 1. 2015 • 23:16

ararat
26. 1. 2015 • 22:56

ty lhářko,jak je to možné,když nám tady tvrdíš že se na televizi nekoukáš....pěkně jsi si naletěla moulo

ararat
26. 1. 2015 • 22:41

čamrdo oxallis ty se opravdu nezapřeš

ararat
26. 1. 2015 • 22:40

čamrdo a o jaký argument ti v tuto chvíli jde?'neplácej do vody nebo se utopíš čamrdo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.