Nové svědectví o chování Rychtáře po smrti Bartošové (†48): Co před policií schoval a co zničil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nové svědectví o chování Rychtáře po smrti Bartošové (†48): Co před policií schoval a co zničil?

Iveta Bartošová a Josef Rychtář
Iveta Bartošová a Josef Rychtář  (Reprofoto FTV Prima, foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Iveta Bartošová, kterou trápily nejrůznější zdravotní problémy a také závislosti, za svůj relativně krátký život stihla spořádat obrovskou dávku léků. Kde je brala a zda byly všechny na předpis, bylo dodnes záhadou. Teď se však objevilo nové svědectví.

Podle Stanislava Lysého, muže, který s Josefem a Ivetou žil po jednou střechou, měl být dodavatelem medikamentů pro Ivetu právě Josef Rychtář. „Já vím, že Pepa někde sehnal recepty s razítky. Měl štos receptů na prášky, které odbourávají chuť na alkohol,“ řekl Sedmičce zvukař Standa.

Ten také tvrdí, že jedině Rychtář dával Ivetě léky bez požehnání lékařů. „On ty recepty sehnal někde pokoutně a dobře věděl, že mu za to hrozí trest,“ tvrdí Standa, podle kterého je Josef proto pro jistotu zhruba před rokem někde schoval. „I kdyby na ně měla legální předpis, směla si vzít maximálně čtyři prášky denně, ona jich ale spolykala tak patnáct!“ vypráví Lysý.

Zvukař Standa také tvrdí, že po smrti Ivety se Rychtář překotně zbavoval jak přebytečných léků, které Iveta Bartošová nespotřebovala, tak dokonce i skleniček, ze kterých je zapíjela. „Dva až tři dny po její smrti jsme šli pěšky pro pivo a cestou všechny hodil do kanálu. Skleničky hodil do nedaleké zahrady. Moc dobře věděl, že u něj nesmějí policisté nic najít,“ uzavřel Stanislav Lysý.

Zvukař Standa s fenkou Gejšou

Je nicméně důležité dodat, že Lysý poskytnutím těchto informací reagoval na obvinění Rychtáře. Ten totiž nařkl Standu z toho, že Ivetě dával léky, které sám používá na bolest zad. A Lysý přiznal, že jednou se tak opravdu stalo. S Ivetou prý brali stejné léky, takže když jí jednou došly, dal jí balení svých. Ona mu ho později zase vrátila.

Každopádně to celé jen dokládá, že přístup k nejrůznějším práškům měla Iveta Bartošová až příliš snadný. Ostatně, podívejte se na starší video, ve kterém Josef Rychtář přesvědčuje lékaře, aby jeho manželce předepsal něco proti bolesti.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
20tina12
25. 2. 2015 • 11:10

To jsou romány-jen tak dál. .. a to je diskuse?!!

marek.d
24. 1. 2015 • 16:16

Mpads, nech se léčit, ty chorý bezmozku, ani psát neumíš, o pravopisu se mluvit vůbec nedá, vůbec se ty tvoje průjmy nedají ani číst. Nemá to hlavu ani patu, nezaměstnaný negramotný dementní alkoholiku a panici., co bydlel u ožralky iFetky na půdě. Takové debily, jako jsi ty, co neumíš ani psát, v lebce máš lejno a vypadáš taky tak, tahle země nepotřebuje, nezaměstnaný chcípáčku a nadržený onanisto. Tvoje výlevy dokazují opět tvoji demenci, primitivismus, nezvládnutí ani základní školy a opuštěnost, dědo panici. Ukájej se nad starými fotkami odulé bréci ožralky iFetky dál a zvracej si doma, chudáčku. A na pracáku ti snad najdou práci pro tebe - čištění kanálů SNAD zvládneš, křupane. Jsi VRAH iFetky - nezasáhls a pomohl jsi jí k smrti, ona MAKALA až do svých 46 a pak zasáhl Rychtář, že jo, blbe?

mpads
24. 1. 2015 • 05:32

marek.d Klid bude, až zmizíš, nebo se někde zabiješ .Tvoje povaha to napovídá. Zlý člověk z nevkusným chováním a neúcty k mrtvým a neznalost k nemoci se závislosti . Jsi zbytečný a běžně nahraditelný a škoda tě nebude. To Iveta nahraditelná nebyla a něco po ní zůstalo a její škoda, že se spojila s Rychtářem. Za její život jsem nepotřeboval bulvár a o Ivetu se nezajímal. Jdi za bulvárem ten vše věděl a nedělal nic,Já se to dovídal postupně po její smrti čtením Viník jsi i ty, protože člověk se nesoudí ve špatném, pokud neprovede trestný čin. Ty se vyžíváš soudit a zesměšňovat důstojnost nemocné i po smrti.Kdo jsi ty, že se opovažuješ? To nejde pro morálku. Obyčejný Saavedra jí vyléčil po Hanke a Rychtář né po Pomejovi?? Saavedra docílil výsledek a Rychtář po dušování, že mu 2 roky stačí tak se ještě oženil?Kde je chyba? Pokud to z Ivetou Rychtář neuměl, měl odejít a Iveta by šla do léčebny s pomocí přátel. S přáteli byla rozhodnutá, z Rychtářem ne pro vydírání jít do léčebny. Rychtář je jak úchyl a sup,kterému nevadí nic Navíc Rychtář bránil přátelům a Lumírovi .Iveta navíc i pila kvůli Rychtáři a brala prášky a byla z něho nesvá. Apropo Iveta nepila od svatby díky Saavedrovi z bylinkami a přímo jeho kontrole. Rychtář, ale nechtěl aby Iveta byla zdravá a proto Saavedru vyhodil a dokonce Rychtář nebral Saavedrovi telefon a Ivetě znovu nasadil prášky.Pod práškami s ní manipuloval. Dokonce mu nevadilo, že jí nemohoucí koupal a nedopravil do nemocnice,aby se zjistilo proč slábne..Alkohol ji nedovolil a ona nepila od svatby. Dostávala však jak narkoman od Rychtáře prášky proti alkoholu, proti úzkosti, proti bolesti atd.Práškami by zabil i vola.To hubnutí bylo z prášků . Nebránila se práškům,protože měla k Rychtáři důvěru.To je něco jiného, než by je brala sama Když byla sama před Rychtářem, neholdovala velkému množství.měla jen svoje. Dokonce prozradila Martuccimu i Macurovi, že jí nutí Rychtář pojídat nuceně další prášky, které jí sám dával už v roce 2012

mpads
24. 1. 2015 • 03:25

marek.d Nečteš tak jsi na polovině informací blbeč.ku. Tebe stačí jen titulky a kecy jiných demagogů v bulváru. Nenávist je tvoje povaha. Napsal jsem ti, něco po Hanke na Ivetu a Saavedru ??? Co jsi vypátral?.Kolik máš ty nabíječek, že soudíš a vynucuješ si právo soudit bez informací A BEZ ÚCTY k mrtvé. Iveta měla milence a to není nic mimořádného pro svobodného člověka.Nebyla vdáná. Vyjadřuješ se o Ivetě co budeš spíš ty..Dement, lenivý alkoholik a vyhledáváš nabíječky tajně, aby to tvoje semetrika se to nedozvěděla.Zabij se sám se svým chorým mozkem.(moje odpověď na tvoje urážky urážkou) Informace jsem nasbíral po Ivetiny smrti, abych měl ve všem jasno...Jak budeš mít chřipku, rychle do práce lenivej mag.ore a nezapomeň nakazit šéfa a spolupracovníky(mimořádná odměna za obětavost a povinnost nemít bulky, žádný lékář , nebo v lůžku z bolestí hlavy).Iveta byla jasně nemocná s nedostatkem sebedůvěry a práce s veřejností a zpěvem není, jak tvoje na psychiku Jen stačí se šéf podívat na tebe a dělá se mu špatně a to nemusíš být na veřejnosti. Povahu šéf pozná. Vymýšlíš ptákoviny o nějakém bydlení a zabíjení Rychtáře to už jsi i bez IQ. Rychtáře nesbalila .Rychtář sbalil ji a měl zálusk na ní už před Pomejem a ona odmítla Pomeje udělal dobrou věc-odstřihl Rychtáře a jeho kamery. Jak byl Pomeje v Polsku, tak se vloupal do domu a poničil Ivetě auto, aby měla strach a zvala ho zpátky s agenturou.Vždy byl , jak sup na kořist a peníze Iveta udělala osudnou chybu, že Rychtáře požádala o finanční pomoc po Martuccim a nemohla Rychtáře platit. Potom se ho nikdy nezbavila, aby se znovu nevrátil a postupně jí ovládl i s penězi a kontem. Měla se o tom poradit s přáteli a ŠTAIDLEM. Ivetu Rychtář znal 15 let, co si Iveta opatřila dům a požádala bezpečnostní agenturu o hlídání domu. Určitě ji už vtíravě nosil prášky 15 let a dělal z ní pomalu závislačku přes prášky. Iveta by na černej trh nedosáhla svou neobchodní povahou. Důležité je že její tvorba, by stačila na 50 let

mpads
24. 1. 2015 • 02:02

ochman Iveta by to zvládla stejně, jak po Hanke bez alkoholu s léčebnou a Saavedrou., nebýt Rychtáře, který bránil komunikaci Přátele by měli přístup i Lumír(brácha) a Iveta, by nebyla jak ve vězení a dopována nadměrným množstvím léků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.