Čerstvá maminka Andrea Tögel Kalivodová: O hysterii a babičce – generálovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Čerstvá maminka Andrea Tögel Kalivodová: O hysterii a babičce – generálovi!

Andrea Tögel Kalivodová s malým Adrianem.
Andrea Tögel Kalivodová s malým Adrianem. (Foto Profimedia.cz, Facebook.com)

Sólistka Státní opery v Praze Andrea Tögel Kalivodová (37), si musela na rodinné štěstí počkat. Maminkou se stala až na druhý pokus, ale dnes se už s manželem Radkem Tögelem starají o tříměsíčního Adriana. A jak se jim výchova daří?maminka

Stát se matkou je obrovská změna v životě každé ženy. „Jistě je to ta nejlepší a nejpovedenější a úplně nejlepší premiéra, kterou jsem kdy zažila. Užíváme si ji s malým i s manželem plnými doušky,“ popsala známá zpěvačka, jak se vžila do nové role maminky pro web revue.idnes.cz.

Rodičovství s manželem zvládají v klidu a s nadhledem. „Hysterky s manželem nesnášíme. Tedy já jsem na ně opravdu velmi alergická,“ popsala Andrea svůj názor na hysterické matky a dodala, že velkou zásluhu na jejím klidu má domácí pohoda, která vládne v jejich domácnosti.

„Musím říct, že manžel je skutečně velice obětavý a šikovný pomocník. Velkými pomocníky jsou i oba rodiče, tedy hlavně moje máma Naďa. To je babička téměř generál,“ vysvětlila Andrea Tögel Kalivodová, jak je pro spokojený rodinný život důležité, nebýt na starosti sám.

 



Přečtěte si
anezat
25. 1. 2015 • 16:13

Úžasná paní, opravdová celebrita.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.