Riskuje Vondráčková zdraví druhého miminka?! Tohle by těhulka podstupovat neměla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Riskuje Vondráčková zdraví druhého miminka?! Tohle by těhulka podstupovat neměla…

Lucie má před sebou náročný program. Je to ale vůbec bezpečné?
Lucie má před sebou náročný program. Je to ale vůbec bezpečné?  (Foto pro Aha! – archiv značky Trollbeads)

Sympatická Lucie Vondráčková (34) druhé těhotenství nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Na své sociální síti vše maskuje volnými svetry a ke spekulacím se nevyjadřuje. V únoru jí čeká cesta zpět do Čech, kde má pořádně nabitý program. Je to ale bezpečné?

Pokud je Vondráčková opravdu v jiném stavu, tak pro ni i miminko může být cesta opravdu nebezpečná. Těhotným ženám se všeobecně nedoporučuje létat, a už vůbec ne nepodstupovat několikahodinový let, jakým cesta z Montrealu do Prahy. Většina gynekologů nevidí budoucí maminky v letadlech ráda. Kvůli velkým tlakovým rozdílům může dojít k několika zdravotním problémům, včetně rizika předčasného odtoku plodové vody. To se týká hlavně ve vyšším stupni těhotenství, ale i tak by si měla zpěvačka dát pozor.

A cestou to nekončí! Po přistání se Vondráčková ocitne v kolotoči autogramiád, propagace svých CD, a focení pro značku šperků, jejíchž je tváří. K tomu ještě stihne charitu a navštíví pražské centrum Klokánek. A do toho samozřejmě různá natáčení a poskytování rozhovorů. Tohle bude náročná cesta!



Přečtěte si
bella.
23. 1. 2015 • 22:37

c/o ararat a nick božena zady nikdy nebyl. Vidíš bílé myšky ????

bella.
23. 1. 2015 • 22:36

c/o ararat není tady nick božena

ararat
23. 1. 2015 • 09:26

nick Bella-dona božena...když tě někdo nezajímá,tak se mu buď vyhne,a nebo se k dané osobě nevyjadřuje...myslím si,že asi nikoho nezajímá koho TY zrovna posloucháš,nebo na co se díváš..už to,že dáváš na vědomí ostatním co hodláš dělatje asi ostatním úplně ale úplně fuk....třeba se běž i utopit a nikdo nehne ani brvou a to mi věř co ti povídám bella-dono boženo ps: kdo rozebírá překlepy jsi hlavně ty a ten tvůj tajtrlík z hrbem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.